Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizbank bağlantılı eksi 250 bakiyeli kesilmiş nasıl açtırabilirim?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar iki üç yıldır eksi 250 bakiye kullanıyordum denizbank baglantılıydı galiba birden kesilmiş kullanan varmı acılırmı nasıl açtırcaz ? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Ek hesap bakiyesinden söz ediyor sanırım; eksi olarak kullanıyor hesabı. Birkaç dönem asgari tutarda ödeme yapılmayınca bloke oluyor. Bankayla iletişime geçip asgari ödeme tutarını yatırdıktan sonra açılır.

ben eksi 250 hesap actırdım ve faizlerini ödüyorum 2-3 yıldırda kullanıyordum yanı bakiyem -250 idi bu hesap %70 rapor oranlarına -400 acılıyor bize -250 acılıyor ek hesap bazılarına göre havuz bazılarına göre artı hesap ne derlerse desinler yani zamanında ek hesap actırıp 250 fazla cektim faizlerinide ödedim hep şimdi şak die kesilmiş bende 1600 yatıcak param var aldıgım 860 ben 1100 beklerken napam kader vurdu bide bankalar vursun vurun vurun sizde vurun

Üst Alt