Adanada 2 hafta önce iskurda denizbank büro memuru işi için görüşmeye gittim.yaklaşık 25-30 kişiydi görüşmeye gelenler.tek tek görüşmeye girdik denizbank çalışanı ve iskur temsilcisi vardı görüşmede.aile,okul, engel ve iş deneyi bilgilerini söylüyorsun.pazartesi merkez denizbank'a mülakat için çağırdılar.görüşmeye 4 kişi uygun görülmüşüz.bizi bilgisayarda 40 dakikada 30 mantık sorusuyla sınav yaptılar korkulacak gibi değil biraz mantık zorlayinca kolay önemli olan hızlı cevaplamak.sonrasında bir odaya aldılar bizi 2 insan kaynakları sorumlusu kendinizi kısaca anlatın dedi herkes sirayla kendini anlattı.engel durumuna çok takiliyorlar zihinlerindeki engele bakmadan senin engelin hakkında detay arıyorlar. Ehliyet varmı diye sordular dışarı işlerinde kullanacaklarmis.disarda iş olmazsa evrak getir evrak götür. Asgari ücret vereceklermis.hersene yükselme sınavları varmış girebiliniyormus.hem büro memuru diye gittim ofis destek personeli dediler.ekpss ye girecekmisiniz dediler baktım kimsede ses yok girmem diyen yalan söyler dedim. haber bekleyin dediler bakalım kısmetse olur.umarim yardımcı olabilmisimdir.