Deniz Bank genel müdürlük binasında engelli statüsünde çalışmakta idim. Maaş asgri ücretin altında olduğu için çıkmak zorunda kaldım denizbankta iken arkadaşımla vergi indiriminden faydalanmak için başvuruda bulunmuştum başka bankaya çalışmaya başladım. Bir kaç ay sonra vergi dairesine tekrar başvurdum ankaradan gelen evraklar deniz bank'a teslim edildiği bilgisini verdiler. Deniz Bank'a gittim evraklarımı bulamadıklarını söylemekteler suçu birbirlerine atıyorlar kend iç departmanlarında. Raporumun bir aslı daha var vergi dairesine gittim ankaraya gönderdik zaten bir daha gönderirisek zaten onayladık biz bunu diyerek tekrar geri gönderileceği söylendi. Deniz Banktan evrakları almanız gerekiyor denildi. Deniz Bank ik Bulunca size haber vereceğiz dediler ama arayacaklarını pek sanmıyorum. En son aradığımda sesimi yükselttim. Ve hakkınızda yasal işlem başlatacağım dedim. Pişkin pişkin " başlatabilirsiniz " denildi. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Avukat, mahkeme masraflarını karşılayabilir miyim bilmiyorum. Belki de bana masrafı olacağı ve cayacağımı düşündükleri için yasal işlem başlatabilirsiniz denildiğini düşünmeye başladım. Avukat tutmam gerekiyor mu onu bile bilmiyorum.
Bu sıkıntı durumumda bana yardım edecek birilerini arıyorum ama bulamıyorum. Cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum ark.lar !
Bu sıkıntı durumumda bana yardım edecek birilerini arıyorum ama bulamıyorum. Cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum ark.lar !