Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizbank'ta "Engelli Operasyon Destek Personeli" ne kadar maaş alır?

Bboy

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar;

Buğün beni Denizbank genel müdürlüğünden aradılar, mail üzerinden test'e tabi tutulacağım geçersem eğer engelli kadrosundan Operasyon Destek Personeli olarak işe başlayacağım.

Engelli olarak denizbank'da çalışan arkadaşlarım varmı varsa eğer,

*Maaşları ne kadar
*Çalışma Saatleri
*Ne iş yaparlar

Konu hakkından yardımlarınızı rica ediyorum..

Asgari ücret, 09:00 - 18:00 çalışma saati (şube de esneme payı olur mu bilmiyorum), şube içerisinde evrak işi ile uğraşır. Kadroya değil sözleşmeli olarak çalıırsınız. Ssk en az 2 sene sonra özel sağlk sigotası yapılır. Yemek kartı verir. Servis imkanı var mıdır bilemiyorum. Daha önce denizbank gm de çalışmıştım.

sanki önermiyormuşunuz gibi geldi bana.Hiçmi extra geliri yok bunların yada 1 yada 2 veya 3 derece vergi indirimden faydalanamıyormu.
mesela asgari ücret 1606 lira 1 derece isen 110 lira fazla alman gerekiyor ozamanda 1710 TL mi alır.

Prim gibi bişeyi yokmu.

Ben fazla çalışmadım 2 ay çalıştm sonra yapı krediye girdim 3,5 sendir burdayım. Denizbankta eğitim gördük 2,5 3 ay kadar eğitim aldık. Sınavı geçtik. Söylediklerinin tam tersini yaptıkları için kıl oldum o bankaya. Sözünün eri olmadığı için bıraktım o bankayı.

Yapikredide ne işle uğraşıyosunuz? Özlük hakları nasıl?

merhaba bende yapı kredi bankasında 4 yıldır çalışmaktayım denizbank,a gore şartları daha ıyı dıyebılırım

size önerim;

günümüz şartlarını göz önünde bulundurursak
eğer sınavı gecersenız denizbank,ta çalışmayı değerlendirin derim en azından masa başı ( satış hedefi ve baskısı olmayannn) aynı zamanda çok fazla bedensel yorgunluğunuzda olmıyacak hafta sonları ve tum resmi tatilleri olan bir işiniz olur ve maaş,ınız gununde ve saatinde ödenir ayrıca özel sağlık siğortası gibi avantajınız var buna ücret ödemeden bakmakla yükümlü cocuk veya eşiniz,de eklenebiliyor normalde yaptırmaya kalksanız en az kişi başı yıllık 2,500 3,000 tl,den başlar bunları iyi değerlendirin

kaldıkiii artık bir çok banka veya resmi kurum yada özel iş yeri işe alımlarda maaş olarak asgari ücret veriyor bir çok bankada 5 yıl ve daha üzeri çalışan fakat maaş olarak asgari ücretin biraz üstünde maaş,ı olan tanıdıklarım var malesef hemen hemen her kurumda şartlar aynı yuksek maaş.lar eskidendi ( devlet bankası veya buna bağlı kurumları hariç tabi)

tekrar günümüz şartlarında eğer
elinizde geçerli iyi bir meslek ve bu meslekte iyi bir birikim ve tecrübeniz yok ise iyi bir maaş ve sosyal haklar biraz zor

hele birde engelli,iseniz..........

Son düzenleme:
Üst Alt