Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizde patlama mutlaka izleyin!!

asi93

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
gitti gemii:eek::eek::eek:

kalp hastaları izlemesin ama uyarayım ben:eek::eek:

hamilellerde izlemsen deseydin abisi keşke:)))) yanlış anlaşılmasın ben hamile deilm :))) korkmadım ki korkmadım kii:)))))))

:D:D:D töbe töbeeeeeeee:D:D korktun korktuuun:D

Ses yok diye seside açtım sonuna kadar.Allah cezanı vermeye müşteriyi korkuttun :)

Bırrr .. Cidden Çok Korktum (
Ses Çıkmayınca Videonun Bozuk Olduğunu Düşünmüştüm,
Sesi Sonuna Kadar Açmıştım ..

asiiiii çok kötüsün leyn ödüm koptu :)

gemiye ne olcak diye öyle dalmışım ki sonun da acayip korktum.

bide bana sorun sizz:D:D ders çalışıyodum coğrafya:mad: deniz patlaması dikkatimi çekti konuda araştırayım dedim:cool: baktım videoları var:D:D kulaklıkta kulağımda ekranın dibine girdim :mad::mad: gerisini sölemeyim izlemeyenler olabilir;);):D:D

Bir defa başlık çok korkunç zaten işin içinde deniz varsaaa ben yokum.. Deniz fobim vardaa biraz..:eek: Bir de tahmin edebiliyorum ne çeşit bir patlama olduğunu iki kez gördüm ben o biçim patlamaları.. Kalbim sağlammış onu anladım işte...:D Bir kere de ben göstermiştim bu çeşit bir patlamayı...:) Hala gözümün önünde o şey valla bakmam artık..:):)

wooowwwww ablacım sen baştan korkmuşsun zateeen:D:D:D:D:D:D:D:D sonuna kadar izlemene gerek kalmamış yani:D:D:D:D:D hihi çok fena oluyo böyle patlamalar;););)

54_450xNULL.jpg
temem abi çaktırmayalım:D:D:D:D:D

ahahahaha:D:D:D:D:D abiii küçüklerine örnek olman lazım amaaaa itiraf et hadiii:D:D:D

Üst Alt