[FONT=sans-serif]Evcil hayvan kabul etmeyen yere gideceğime, parasını verir doğru düzgün hayvan dostu bir yere giderim.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sonuçta hayvan sevmeyen insan da sevemez.[/FONT]
Her yer engelliye uygun değil, engelliye %100 uygunluk söz konusu olduğu için bu kampı söyledim,
konu engelliler için uygun tatil yeri.
Benim de şivava köpeğim var, tatil yapacağım zaman bütçeme uygun haftalık ev tutuyorum (bazıları hayvan kabul etmiyor)
Yatılı konaklanacak yerlerde hayvan kabul edilmemesini eleştirmem.
Hayvan düşmanı olmaz benim gözümde, ticari tercih meselesi.
Müşterilerin tercihi neyse, çoğunluğun yanında alınmış bir karar sadece.
Adam senede 3 ay iş yapacak, para kazanması gerekiyor (tüm işletmeler için geçerli)
Herkes hayvanın yattığı yerde yatmak istemez, çocuğunu burada yatırmak istemez vs. kimseye kızamayız.
Hayvan bakıyorsan bilirsin, hijyen çok önemli.
Sen seversin, yatağa yorgana yanına alırsın, diğeri bundan rahatsız olur ve kendisinden önce evcil hayvan kalmışsa tercih etmez.
Biz kıl sorunu yüzünden ilk günler çok çektik, en ucuz veteriner traşı 50 lira, para yetişmez. Aldık iyi bir makine, her hafta traşını biz yapıyoruz ve artık bu sorunumuz kalmadı. Kıl dökülmesi berbat bir durum, kıyafete ve ev tekstillerine işliyor. Kimi hayvanın uzun bakımlı tüyleri olur, ama sürekli onlarcası yüzlercesi dökülür. Neyse, hem engelliye uygun + hem evcil hayvan kabul edecek alternatif yer de vardır, arayan bulur