Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizli'de bipolar bozuk ile tedavi görüp fayda gören var mı, hastane önerir misiniz?

benkım

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
ben denızlıde gıtmedıgım doktor kalmadı eger benım gıbı bıpolar hastası varsa hangı doktor ıyı geldıyse bende o doktora gıtmek ıstıyorum ben ılac kullanıyorum kendım bırakıyorm bazen yan etkı bazende tetıklıyo anlatmak zorrrr bana yardım edın ben olmek ıstıyorum bıktım yaaaa eger denızlıde benım gıbı hasta varda hangı doktora gıttıyse bende gıtmek ıstıyoeum ben calısan bırıyım ızın almak bazen zor oluyo ondan denızlı ıstıyorum bana yardım edın doktor lazım benı anlıcak cok tsk ederım:(:(:(:(:(

İlaçlarını neden bırakıyorsun? Tekrar başladığında vücut daha dirençli davranıyor.

failimuhtar bana bazı etkıler yapıyor doktorda bana dıyorkı bıttsın ole gel dıyo bende buna dayanamıyorum bende bırakıyorum anlıcan bazı şikayetler getırıyor bana

benkım

Doç. Dr. AYŞE NUR İNCİ KENAR
TIP FAKÜLTESİ-DAHİLİ TIP BİLİMLERİ-PSİKİYATRİ

(Gölge) tsk ederım sen bu doktora mı gıdıyorsun bipolar bozuklugumu var sende ben bu doktora gıtttım

benkım pipoların direnç gösteriyor ilaçlar yanıt vermez boşa yutuyon ilaçları ruh saglıgı hastalıkları hastanesine yat sana yakın olan
orda şifayı bulursun

psikolok nerede denızlıde

ben cımere derdımı anlattım aradan 1 hafta gectı aradılar benı senın pskologo gıtmen gerektıgını soledıler ama ben numarayı kagıda yazdım aradım derdımı anlatamadım kapattılar ben bıdaha sınırden arayamadım sonra numarayı kaybettım şimdi soruya gelelım devletın verdıgı denızlıde yanı merkez efendıde yanı bayram yerınde bıyerdeymıs numarasını bulamadım yardımcı olur musunuz numarası lazım bıde adresı sıtesı yok bıde ozel degıl cımerdekı bayan eskı cezaevın orda dedı otekıde valılıgın arkasında dedı bulamadım yardımcı olur musunuz tsk ederım
[-][/-]​

Üst Alt