Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizli'de iyi bir fizyoterapist bilen var mı?

egeligulumse

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 8 ay önce trafik kazası geçirmiştik ve annem bu kazada omurilik felci olmuştu. bir süre fizik tedavi hastanesinde kaldık ama çok büyük bir gelişme olmadı maalesef. şuanda evde yatıyor. egzersizlerini de biz kendimiz yaptırıyoruz. ancak evde egzersiz yaptırabilecek bir fizyoterapist bulma çabası içindeyiz. denizlide bildiğiniz fizyoterpistler varmıdır. bu konuda bilgisi olan varsa beni de bilgilendirirse çok memnun olurum.
şimdiden teşekkür ederim

pamukkale üniversitesinde nilgün hanım var fizyoterapistimdi kendisi çok sıcakkanlı iyi bir bayan :) onu tavsiye edebilirim ama eve gelip gelmediğini ne yazık ki bilmiyorum.çok geçmiş olsun

Bir de, iyi bir fizyoterapistten yapılması gereken hareketleri öğrendiğinizde, bu hareketlerle beraber hasta kendi başına yapabildiği her her her şeyi kendi kendine azimle yapıyorsa, fizyoterapiste onca para dökmeye hiç hiç hiç gerek yok.
Yapılacak hareketler de belli, olabilecek gelişmelerin sınırı da...

kıymet hanım ve bülent bey teşekkür ediyorum ilginize. dediklerinizi yapmaya çalışacağım. kıymet hanım siz denizlidemi oturuyorsunuz.

Üst Alt