Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizli'de ÖMSS kursu başlıyor

Nevra

Aktif Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
9
Özürlü Memur Seçme Sınavı için Lise ve Önlisans düzeyinde hazırlık kursu Denizli Halkeğitim Müdürlüğü ve Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliği ile 6 Şubat 2012 tarihinde başlayacaktır.Başvuru yeri ve tarihi henüz belirlenmemiştir.Belirlendiğinde buradan duyurulacaktır.Denizli'de yaşayan engellilerimiz yada yakınları meclisimize kayıt yaptırarak numarasını verdiğinde bu ve buna benzer duyuru,bilgi, vs..., msjla cep telefonunuza gönderilecektir.Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne gelip Engelli Destek Masasına numaranızı bırakabilirsiniz.Aynı zamanda Meclisin faaliyetlerini facebook üzerinden de takip edebilirsiniz.Denizli Kent Konseyi Engelliler Meclisi yazdığınızda hem sayfamıza hemde grubumuza ulaşabilirsiniz.Herkese başarılar dilerim :)

Kursumuz dün itibariyle Denizli Mehmetçik İlköğretim okulunda başlamış bulunmaktadır.

teşekkür ederim :) darısı bütün illerin başına :)

kursta gördüğümüz konuların başlıkları;
Tarih; 1839 Tanzimat devri, 1856 ıslahat fermanı, 1876 1. meşrutiyet(Kanun-i Esasi), Anayasalar,1908 2.meşrutiyet,1909 31 mart vakası ,1911 trablusgarp savaşı,1912 balkan savaşları, 2.balkan savaşı,balkan savaşları sonrası imzalanan antlaşmalar,1. dünya savaşı,itilaf devletleri,ittifak devletleri,osmanlı devletinin 1. dünya savaşına girme nedenleri,osmanlı devletinin savaştığı cepheler,kafkasya cephesi,çanakkale cephesi,kanal cephesi,ırak cephesi,hicaz-yemen cephesi,suriye-filistin cephesi,Mustafa Kemal'in savaştığı cepheler

Türkçe; temel anlam,yan anlam, mecaz-i anlam, çok anlamlılık,genel anlam,özel anlam,somut-soyut anlam,nicel anlam,nitel anlam,dolaylama, güzel adlandırma, yansıma sözcükler,

Matematik; Sayılar,Rasyonel Sayılarda dört işlem

başvuru tarihi btti mi ve saat kaçta başlıyo dersler yardmcı olr musunuz

Maral;

TAM YAZACAKTIM kı siz yazmıssınız. dersleri nasıl anlatıyolar dıye teşekkğür ederim allah razı olsun ;)

Denizli'de açılan kursta bize YETENEK YAYINLARI'nın Coğrafya,Tarih,Türkçe,Matematik,Vatandaşlık kitapları dağıtıldı.

Denizli'de ki ÖMSS kursunda okul değişikliği yapıldı.Kurslar bundan sonra Milli Eğitimin yanında ki Arif Yalınkaya İlköğretim okulunda olacak

nury;
başvuru tarihi doldu ama kayıtsız olarak gelip gidebilirsiniz.Dersler saat 18:00da başlıyor.Yer Arif Yalınkaya ilköğretim okulu (Milli Eğitimin Yanında)

FaCia;
Rica ederim :) bencil değilim herkesle paylaşabilirim :)

Maral;

TARİH: Galiçya-Makedonya-Romanya Cepheleri, Osmanlı Devleti Paylaşım Antlaşması, Wilson İlkeleri, 1.Dünya Savaşı Sonrası imzalanan antlaşmalar, 1.dünya savaşı sonuçları,Mondros Ateşkes antlaşması, paris barış konferansı, izmirin işgali,amiral bristol raporu,azınlıklar tarafından kurulan cemiyetler, türklerin kurduğu zararlı cemiyetler,yararlı cemiyetler, kuvayi milliye, kurtuluş savaşı, erzurum kongresi, sivas kongresi, amasya görüşmeleri, temsil heyetinin ankaraya gelmesi,son osmanlı mebusan meclisinin toplanması-sonuçları, misak-ı milli kararları ve sonuçları, 1. TBMM dönemi ve alınan kararlar, teşkilatı esasiye,TBMMye karşı ayaklanmalar,TBMMnin ayaklanmalara karşı aldığı önlemler,muharebeler dönemi,sevr ant,cepheler,doğu cephesi güney cephesi batı cephesi,1.inönü muharebesi,Londra konferansı,afganistan ile dostluk ant,rusya ile moskova ant, 2. inönü savaşı,kütahya eskişehir savaşları,başkomutanlık kanunu,tekalif-i milliye emirleri, sakarya meydan muharebesi, kars antlaşması

COĞRAFYA; Dağlar,Ovalar,

Üst Alt