Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depakin Chrono hangi hastalık için kullanılıyor?

haliloz

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Doktorum bana depakin 500 başladı ama ne rahatsızlıgım var bir şey demedi diyer ilaclar Cedrina 400 mg Sulinex xr 225 mg bilgisi olan varsa yazabilirmi

Depakin antiepileptik yani epilepsi hastalarının başlangıç ilacı olarak biliyorum

Kullandığın ilaçlara bakılırsa Bipolarsın

Depresyondan koruyucu demişti bana anlamadığım ve sevmediğim bir ilaçtı en son tansiyonumu düşürüyordu ondan dr kesti. Sizi hekim hastaneye yatıracaktı zorla ne oldu

düzenli devam ediyorum doktor kontrolüne ilacları aldıgımı anlamak için kan testi yapıyor onun için şimdilik sorun yok kan test lerinde ilaç kullanmadıgım cıkarsa yatırırım dedi istemesende yapacak bişi yok araştırdım kanun ondan yana

Depakin için evet valproik asit testi yapılıyor. Yalnız söylemeyi unuttum Depakin ciltte Bi nevi hasar bıraktı cilt ve tırnaklar nazik leşti, tırnaklar geç büyür olmuştu ve incelmişti.ama kendini iyi hissediyorsan bunu doktora söylemelisin

Ne yapmıştın da Dr. Zorla hastane yolunu gösterdi.?

Bugün başladım Dikkatimi toparlamakta zorlanıyorum normalde cok hızlı düşünen biriyim şu an o yok oldu

2 doktor raporu ile hastanın kendine veya cevresine zarar verme ihtimali varsa yapılabiliryormuş bunun için savcılık yada mahkeme kararı gerekmiyormuş fakat hasta isterse tedaviyi red etme hakkına sahip fakat yinede gözetim altında tutuluyormuş bunun la ilgili kanun maddesi var insan hakları hakkında ama fazla uyan yok bunu zorla yatırın diyor doktor kolluk kuvvetleride zorla yatırıyor

depakin 7 senedır kullanıyorum baslarda sabah aksam dı sonra gunde 1 adete dusurdum evet salaklastrdıgı dogrudur epılepsı hatalanırna veırlır hıc nobet gecırdınızmı ?? benım beyın tumorum var o yuzden nobet gecırırdım onun sayesınde baya duzenledı nobetlerımı gecmıs olsun 1 aya kadar alısıyorsunuz merak etmeyın ılaca

haliloz

Valla bana olmadi kisiden kisiye degisiyor malum birisine dokunan baskasina iyi geliyor ben depakin plus kullandim o carpinti yapti bana[emoji4]

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 haftadır Depakini kullanıyorum 2 gün sonra kan testi yapılacak ilaç için kan verecegim gün ilacı almam gerekiyormu sabah ları alıyorum ilacı Birde fena baş agrısı yapıyor tansiyonumuda yükseltiyor ilaç

haliloz

Doktorunuz ne dediyse onu yapin ac karnina verilir kan g3nelde

Doktorum bu kezde F41.9 Anksiyete bozukluğu, tanımlanmamış raporu verdi ilaçları nerdeyse 2 katına cıkardı tozaj larını iş kötüyemi gidiyor yoksa daha kötüsümü var anlayamadım

Sordum tedavin devam edecek dedi sadece 6 ay olmak üzere bu şekilde daha fazla strese giriyorum hastalığım konusunda önce travma dedi sonra bir kuruma vermek için tek doktor raporu aldım onda 'da karışık anksiyete yazmış

haliloz

Biseybolmaz ben 7 senedir kullaniyorum ve omur boyu devam edecek sanirim

haliloz depakin epilepsi için ilk kullanılan ilaçtır yalnız sadece bunun için kullanılmaz psikolojik destek olarakta düşünülebilir bipo olduğunuzu düşünüyorum geçmiş olsun şimdiden

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gülo34

Zor baya ama alisigorsunuz

Bipo hastalığını araştırdım fakat bir şey anlamadım derdi de şifamıza veren ALLAH ilaçlara devam

@shn054 kızım kullandı ve alışamadı bu yüzden ilacı değiştirdi dr

Aynen @haliloz aksatmayın ilaçlarınızı sakın

Gülo34

Valla ben ya alismak zorunda kaldim yafa bana bisey yapmadi ne bileyim gecmis olsun

Teşekkürler shn054

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UnFeeLinq

Plus banada çarpıntı yapmisyi kalp krizi geçiriyorum sanmistim :)

Iyi olmama gibi bir seçeneğim yok yatalak annem var her iş bende bende kötü olursam iyi olmaz

Üst Alt