Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doktorum bana depakin 500 başladı ama ne rahatsızlıgım var bir şey demedi diyer ilaclar Cedrina 400 mg Sulinex xr 225 mg bilgisi olan varsa yazabilirmi
Depresyondan koruyucu demişti bana anlamadığım ve sevmediğim bir ilaçtı en son tansiyonumu düşürüyordu ondan dr kesti. Sizi hekim hastaneye yatıracaktı zorla ne oldu
düzenli devam ediyorum doktor kontrolüne ilacları aldıgımı anlamak için kan testi yapıyor onun için şimdilik sorun yok kan test lerinde ilaç kullanmadıgım cıkarsa yatırırım dedi istemesende yapacak bişi yok araştırdım kanun ondan yana
Depakin için evet valproik asit testi yapılıyor. Yalnız söylemeyi unuttum Depakin ciltte Bi nevi hasar bıraktı cilt ve tırnaklar nazik leşti, tırnaklar geç büyür olmuştu ve incelmişti.ama kendini iyi hissediyorsan bunu doktora söylemelisin
Ne yapmıştın da Dr. Zorla hastane yolunu gösterdi.?
2 doktor raporu ile hastanın kendine veya cevresine zarar verme ihtimali varsa yapılabiliryormuş bunun için savcılık yada mahkeme kararı gerekmiyormuş fakat hasta isterse tedaviyi red etme hakkına sahip fakat yinede gözetim altında tutuluyormuş bunun la ilgili kanun maddesi var insan hakları hakkında ama fazla uyan yok bunu zorla yatırın diyor doktor kolluk kuvvetleride zorla yatırıyor
Zorla hastaneye yatırılma konusunda herkes farklı birşey söylüyor tam olarak zannediyorum aşağıdaki linkte herşey anlatılmış.İnşallah böle birşey ile karşılaşmam.
1 haftadır Depakini kullanıyorum 2 gün sonra kan testi yapılacak ilaç için kan verecegim gün ilacı almam gerekiyormu sabah ları alıyorum ilacı Birde fena baş agrısı yapıyor tansiyonumuda yükseltiyor ilaç
Doktorum bu kezde F41.9 Anksiyete bozukluğu, tanımlanmamış raporu verdi ilaçları nerdeyse 2 katına cıkardı tozaj larını iş kötüyemi gidiyor yoksa daha kötüsümü var anlayamadım
Sordum tedavin devam edecek dedi sadece 6 ay olmak üzere bu şekilde daha fazla strese giriyorum hastalığım konusunda önce travma dedi sonra bir kuruma vermek için tek doktor raporu aldım onda 'da karışık anksiyete yazmış
haliloz depakin epilepsi için ilk kullanılan ilaçtır yalnız sadece bunun için kullanılmaz psikolojik destek olarakta düşünülebilir bipo olduğunuzu düşünüyorum geçmiş olsun şimdiden
SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi