Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depakin kullananlar veya deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?

[NirvaNa]

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
46
Merhabalar bipolar tanım var depakin kullanıyorum ama dozunun fazla olduğunu düşünüyorum ilacın tam ismi depakin Chrome 500 mg bu ilaçtan günde 3.5 tane alıyorum bugün tekrar kan verdim ilacın bana çok geldiğini söyledim de kan testim sınırda olduğu söylendi bir süre sonra tekrar arttıralacağı söylendi sanırım bir hayli duygusal bir dönemdeyim şuanki halimden memnunum çok şükür

@Mustafa788,
Depakin ben de kullanmıştım.ama çok önceydi.. İlk başa lithuril ile birlikte kullanmıştım. Sonra depakini bıraktım.lithurile devam ettim

Oğlum epilepsi sebebiyle iki yıldan fazla süre her gün kullandı günde bir tane. Yeni bıraktık. Nisanda kontrolü var. Tamamen bıraktırabilecek miyiz doktor söyleyecek. Yan etkileri sebebiyle sık sık karaciğer değerlerinize baktırmalısınız. Geçmiş olsun.

@Mustafa788, yıllardır günde 2 adet kullanıyorum. sorunu tam olarak anlayamadım, ne öğrenmek istiyorsun ?

Üst Alt