Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depakin zeka geriliği yapar mı?

Grogu

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
64
Kullanan arkadaşlar biliyorsunuz depakini ben bipolar bozukluk için kullanıyorum internete yazınca zeka geriliği yapar gibi başlıklar var şahsen tecrübelerim evet bir durağanlık var ve algılarımı bir miktar kapattı fakat bu depresyonun etkisi mi yoksa ilaçlar mı bilemedim bu arada abilify venegis depakin akineton kullanıyorum. Sizde durum ne?

hayır yapmaz. sadece zihinsel bir yorgunluk yapar. ben o araştırmayı hatırlıyorum gebe annelerın gebelik sürecinde depakin kullanması sonucu anne karnındaki bebeklerin zihinsel gelişimi üzerindeki etkilerinden bahsediyordu. korkusuzca kullan depakini en az yan etkiye sahip ilaçlardandır.

Yapmıyor hafif bir uyuşukluk olur oda zaman ile geçer geçmiş olsun tekrardan

Ellerde titreme, aşırı saç kaybı, karaciğer bölgesinde hassasiyet ağrı, yutakda şişme yutamama problemi gibi yan etkiler gören varmı peki? Teşekkür ederim.

Bnde zihinsel olarak uyuşma sersemlik uyuşukluk yapmıştı yutkunma problemini ona bağlama o normaldede oluyor zaten..

bende kullanıyordum soledım doktora degıstırdı ben sımdı 4 haftadan berı ılac kullanmıyorum ıyım bole fazla hastada degılım kullanmıcam calısamıyorum

Üst Alt