Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depersonalizasyon-derealizasyon bozukluğu yaşadınız mı?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bu foruma yazdım ama bu sıkıntılar sağlıklı insanlarda da görülebiliyor bu konuyu açmamdaki sebep iki yıldır derealizasyon hissinden muzdarip olmam ve engellilerin stres dolayısı ile bunu yaşayabileceklerini düşünmem peki siz bu durumu yaşadınız mı? Yaşıyorsanız nasıl mücadele ediyorsunuz?

Konuya sadece bir kişi cevap yazmış oda soru sormuş. Aynı soruyu bende sorar dururum. Anlatsana biraz nasıl oluyor.?

Aslında kimsenin yazmamasına o kadar sevindim ki anlatamam çünkü gerçekten çok kötü bir durum şöyle ki
Hayatta değilmiş gibi çevrenizdekileri bir rüyanın içerisindeymiş gibi algılıyorsunuz bedeniniz size yabancı geliyor konuşan kişinin siz olmadığını düşünüyorsunuz herşey size bir hayalin içindeymişsiniz gibi geliyır hisleriniz çok kötü bir şekilde azalıyor hayat içinden çıkılmaz bir hal alıyor birde şizofreni gibi ağır bir rahatsızlığınız varsa çok daha kötü sonuçları oluyor

İlginç geldi böyle bi hastalık mı varmış baktım da... Ben bundan mıyım ?

Çevremdeki herkes üç harfli mi değil mi emin olamıyorum. Dünyada yalnızmışım gibi hissediyorum neden burdayım bilmiyorum. Çevremdeki herkes üçharfli daha doğrusu cansız birer yapay zeka gibi geliyo bana.

Birde herşeyi normal kabul edip dünyayı öyle yaşıyorum. Aklım gayet başımda. Paranoyak bir tarafım var evet ama kmseye bişey belli etmeden kafamda yaşıyorum sorguluyorum.

Limooon

Bu hastalık çevreye yada kendine yabancılaşma olarak biliniyor seninki psikoz durumundan kaynaklanıyor olabilir

Yıldız1616
Tanımını yaptım ama duygu bakımından beni en çok rahatsız eden ve mücadeleyi bırakmayı düşünmeme sebep olan bir rahatsızlık umarım kimse bu durumu yaşamaz yaşayanlarda en kısa zamanda atlatır

bunyaminozdemir

Bende bıraktım bikere. İçimde yüzlerce kez bıraktım. Ama şunu unutma herzmn bişeyler değişir. Kendinle barışık ol ve imkanların varsa mücadele et bir hayat için...

Tabi bu senin hayatın benimde kendime yararım yok. Şüphelerden evlenemem. Birsürü çeşit trip... Kısıtlı bir hayat... Ben mücadeleyi bırakmıyosam korkumdandır bana bişey olur diye...

Üst Alt