Merhabalar. Siteye yeni uye oldum hatam olursa affola. Ben 24 yasindayim. Liseden beri psikolojik tedavi goruyorum. Anksiyete ve panik atak hastasiyim. Daha once lustral, dideral, cedrina, ignis, anafranil ve adini unuttugum bir suru ilac kullandim. Ama tam anlamiyla kendimi iyi hissetmiyorum. Adini yeni duydugum depersonalization diye bir sey yasadigimi fark ettim. Bir gece yatarken kalp carpintisi, nefes darligi bas donmesi ve sersemlik yasadim asiri korktum ama atak gecirdigimi dusunup kendimi sakinlestirmeye calistim. Sonrasinda uzerime ani bir rahatlik coktu ve birden bedenimi yabanci olarak gormeye basladim. telaslandim ve dehsete dustum aynada gordugum kisi ben degilim sanki sokaktan gecen bir yabanci. Surekli ellerime ayaklarima bakiyorum bana ait degilmis gibi geliyor. Nefes almam eskiden otomatik olurdu su an bilincli olarak almazsam unutuyorum ve nefessiz kaliyorum. Butun vucudum dudaklarim morariyor. acile gittim ve bana iyi oldugumu soylediler. daha once yasadigim anksiyete ataklarima benzemiyordu. ailemi bile yabanci olarak goruyorum. annem babam oldugunu biliyorum ama onlara karsi yabanci olduklari icin sevgi hissedemiyorum. insan olmak cok tuhaf geliyor dunyayi yeniden kesfediyor gibiyim bebek oldum resmen. sanki icimde iki kisi var gibi ben yurumek istiyorum ve biri bedenimi hareket ettiriyor ben izliyor gibiyim. dunya cok degisik geliyor sanki bir video izliyor ya da bir oyunun icinde gibiyim ve ana karakterle empati yapiyor gibiyim. geceleri uyanip ben neyim, nerdeyim gibi sorular donuyor zihnimde sonra ani uyku moduna geciyorum. surekli bilincli olarak nefes almak, yurumek cok zor geliyor. bu yuzden gun icinde surekli uyuyorum. calisamaz oldum isten ciktim. normal hayatimi bile idame ettiremiyorum. bazen tuvaletimi tutmayi unuttugum bile oluyor. Mr, rontgen, tomografi akliniza gelecek her seyi yaptirdim her doktora gittim tek cevap turp gibisiniz. nolur bunu baska yasayanlar varsa iletisime gecebilir mi