Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depersonalizasyon yaşayan var mı?

altay

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Çocukluğumdan bu yana depersonalizasyon yaşıyorum yani çevreye ve insanlara yabancılaşma hissediyorum kendimi taniyamiyorum yüzümü sıktığımda acı hissetmiyorum. Bunun için birçok hastaneye ve psikiyatristlere gittim ama sonuç alamadım bunun ilacı yokmuş. Bu rahatsızlığı yaşayan arkadaşlar varsa yazabilir mi?

altay maalesef bendede var 2yıldır sanki rüyada gibiyim hayat gerçekçi gelmiyor bunun yanında aşırı unutkanlık vede hayattan zevk alamama da var 2 aydır ilaç kullanıyorum ama geçmedi sizde kaç yıldır var

Bende çocukluğumdan beri var hangi ilacı kullanıyorsunuz?

cipralex ve redepra kullanıyorum ama hiç bu değişiklik yok

Psikozlarda depresyonda ve yoğun anksiyetede görülen bir durum. Bununla ilgili psikiyatrlar fazla bir şey bilmiyorlar wietnam ve 1 nci dünya savaşı sonrası askerlerin yaşadığı sendrom yani travmalar sonucu ortaya çıkan bir rahatsızlık.

Şu anda bununla ilgili sadece Amerika'da araştırmalar yapılıyor destekleyici tedavisi bilişsel ve antidepresan ilaçlarla kısmen azalmalar olması. Anafranil ve cipralex sabırla kullanılması gerekiyor

Üst Alt