Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deprem sonrası evsiz kaldım! Mersin'de kalacak yer arıyorum..?

mingilli

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben Serdal Mingilli %95 engelliyim deprem de evimi kaybetim şu an Mersin deyim 20 gündür sandalyede yatıp kalkıyorum daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum burda bana uygun daire bulamıyorum. Evden yatağımla hasta lift ini kurtardım ama kalacak yer bulamıyorum MERSİN de bana uygun , yardımcı olursanız sevinirim.

belediyelere başvurdunuz mu çoğu depremzedeler yerleştiriliyor

Belediye 112 vs arayın çadır konteynır ayarlarlar eşyalı.. Engelli olduğunuda belirt

Belediyeler yetki alanımızın dışında olduğunu söyledi

Konteyner evler engellilere , yakını vefat edenlere , şehit ailelerine öncelikli diye duydum röportajdaAllah yardımcın olsun.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Yerleşmek istediğin ilçenin kaymakamlığına başvur

mingilli

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
0 324 325 33 36 - 0 324 325 28 29 - 0 324 239 11 09 - 0 324 239 11 10

arayıp bir sorun bakalım deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların yurtlara yerleştirmesi devam ediyor. Boş yer varsa alırlar sizide. Geçmiş olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim
Sana tavsiyem forumda bu tür konulara yer verme. Çünkü burda üye olan %70 kesim kendisinden başka hiç ama hiç bir şey düşünmezler. Twitter üzerinden Afad,kızılay ve ahbab ile iletişime geçersen onlar sana yardımcı olacaktır..

mingilli
Depremzedelerin %40 Mersin'e gitmiş kiralık ucuz ev bulman imkansız zaten kiralar tavan fiyatta en iyisi yaza kadar otele yerleş. Antalya ya da diğer yazlık bölgelerde bulunan otellere yerleşmen daha mantıklı diye düşünüyorum.

Rehabilitasyon ve bakım merkezleri var ,aile ve sosyal hizmetler müdürlüğü ile geçiş yapabilirsiniz diye düşünüyorum

Üst Alt