Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresif bozukluk ve bir kulaktaki işitme yokluğunda engelli rapor oranı ne olur?

hasanari678

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
F32.1 F41.2 tanıları ile tedavi görüyorum 1 senedir ve bir kulağımda total işitme kaybı var engelli raporuna başvursam 40 lık dilimi geçebilirmiyim

F32.1 orta depresif nöbet.
Bu tanı ile düzenli tedavi alıyormusun...ve ne zamandır alıyorsun. @hasanari678,

Bu tanı iki aydır kondu daha önceden sadece f41.2 vardı

Düzenli tedavi alıyorum

Karışık anksiyete varken sadece tanı /20 verilidi kulağıma 14 verildi fakat 32 engel oranı ile 40 ı geçemedim

Son düzenleme:
Orta depresif nöbet en az 1 yıl düzenli takip gerekir.

Yine istediğin puanı alamazsın...tabi karar sizin, isterseniz başvuru yapın. @hasanari678,

Abi sesle ilgili hiçbir işte çalışamıyorum fabrikalarda dahil askerlikten muaf oldum kulağım yüzünden yaklaşık 30 35 tane meslek olamıyorum nasıl engelim artar sizce

Maddi manevi kötü durumdayım okusam sağlık raporundan kalıyorum çalışsam yine aynı şekil kulağım yüzünden ağır depresyondayım hiç bir şekilde ilaçlar da fayda etmiyor sadece kilo aldım bir senede 12 kilo

sol kulağımda orta ileri derecede işitme kaybı var,yani sağ kulağımı kapatırsam hiç bir şeyi anlamıyorum.%8 aldım.

@tarboy, aynı sıkıntı bende de var sol ileri derece sağ da da yeni yeni işitme kaybı oluştu ama ne engelli sayılıyoruz ne sağlam

Üst Alt