Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresif epizodlar rahatsızlığım var. Rapor oranım ne olur?

zeynep123

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb ben de depresif epizodlar f32.8 hastaligi teshisi konuldu ayrica hiper tiroid boyun fitigi romatizma bel duzlesmesi var gohsumde topugumda kist var yuzde.kac rapor alirim

[FONT=sans-serif]Merhaba
[/FONT]

a.Manik nöbet,bipolar duygudurum bozukluğu, yineleyici depresyon, kronik depresyon:

1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 40
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:% 70

Geçmiş olsun

Bende de yeni teşhis kondu ve prozac kullandım fakat bi faydasiNi görmedim diye bilirim, bi kasabada yaşıyorum 19 yaşındayım ve bi kaç defa hastaneye ailemden gizli gittim . Depresif epizodlar teşhisi konmuş pazartesi tekrar gidicem fakat raporu ben mi istemeliyim yok psikiyatrist kendi sana şimdi rapor mu vericem mi dicek. Maddi acıdan çok zorluk çekiyorum ayrıca bu kafamdaki olaylar okulumu da darma dağın ediyor. Belki raporla biseyler daha kolaylarsa bilir benim için yardımcı olursanız sevinirim , teşekkür ederim .

Tepkisinin ne olacağını bilemiyorum, açıkçası korkuyorum da neder diye cekiniyorum. Terslerse ne diyeyim , "sacmalama rapor verilirmi sana yok sanaa rapor, napcan raporu derse "

Günaydın öncelikler herkese;
Asdfg

Hastalığının tam adı, tam tanı-teşhis nedir?

Günaydın F32.8-Depresif epizodlar, diğer

Söylemem nekadar doğru olur bilmiyorum da , burdaki insanlar biraz kaba saba dolayısıyla doktorun durumuda öyle oluyor , ilk geldiğinde zaten ben konuşmaya cekiniyordum şeker gibi insandı aradan 2 ay geçti sert cevap vermeye başladı kadın tamamen değişti resmen . Bide ailem bu konuda çok destek olmuyor bana kafayı yemek üzereyim ama aileme bisey anlatamıyorum

Boşver takma her şeyi kafana. Diyeceğim şu ki sen istersen verirler. Ben de senin gibi çekiniyordum. 5 sene bekledim. Daha önce alsaydım şimdi atanmıştım. Neyse işte lafın kısası engellilik oranımın tespitini istiyorum de ve istemiş ol. Tamam?Oran yasalara göre belirleniyor. Öyle 0 verelim gitsin diyemez.Ben rahat olmayı öğreniyorum. Bu hastalık mahvetti beni. Eski halime dönmeye çalışıyorum yanlış anlama :) O yüzden kaba gözüküyorum. İyi Günler.

Yanlış anlama beni de yani sizin gibi insanlar görmek yani bizim gibi însanlar görmek mutlu ediyor beni , yıllarca kafamdaki lerin sadece bana özel olduğunu sanıyordum kendimi peygamber gibi hissetmeye başlıyordum bi yücelik geliyordu . Sonra delirdigimi fark ettim :) sadece bikac arkadaşım car ailemle aram kötu okuldaki herkez aptal kaba iğrenç biri olduğumu düşünüyor sevdiğim herkez reddetti terketti beni . Yaşamin kendisinin yük geldiği bi insana hâlâ okul egitim , mutluluk demek çok saçma geliyor .

arkadaslar bende agırdepresif nöbet var heyete gircektim diğer hastalıklarımda var .fakat pisikiyatri ilaç raporu olmama ragmen beni testte soktu 550 adet kitapcıklı bir testti.ordada sonuç bordline kişilik bozukluğu çıktı ..ve bi sınav daha istedi oda martın 22 de.evragın üstünede tedaviye dirençli hastalığı yoktur yazdı ..bakalım heyette veririmi bilmiyorum

Dirençli hastalık yok dediyse 40 î bulamayabilir hatta rapor bile vermeye bilir

ama bordline kişilik bozukluğu internette oran veriliyor nasıl bi durumla karşı karsıyayız bilemedim yaaaa

Hocam doktor bana , hormon kontrolü yapti tahlil , procak yazdı tekrar işe yaramadığıni bastıra bastıra söylememe ragmen ayrıca hormonal Bi bozukluk olabilir ve senin yaşın genç sana rapor vermem dedi. Ne yapabilirim bu konuda

Tahlil sonuclari bi gün sonra çıkıyor , mecburen eve döndüm bi kaç ay sonra gidebilirim ancak telefonla ulaştım sekreteri yüzüme kapatti ,

10 yildir ilac kullaniyorum depo igne olarak. Tani sizofreni doktora dedimki bana yuzde seksen calisamaz ver dedim. Doktorda da yazik ederiz dedi. Daha genssin. Biz hastamizin evde oturmasini istemeyiz. 2011 de rapor verdi 45 verdi tedaviyle calisir yazdi. Ber isimi goruyir rapor. Vergi indirumide aldim maliye orani dusuremedi. Doktor dedi zaten bu orani kimse dusuremez. Yuzde 45 heryer verir dedi. Gataya gittim.orada verdi. Etimesguts gittim oda verdi. Emeklilige 6 yilm var bekliyim.bakim

Hakkinida hayırlısı olsun , istediğiniz istediğiniz şekilde olur umarım , fakat benim durumun çok farklı bana tamtersi rapor verilirse çalışabilirim , çünki kafamdaki şeyler ders çalışmama ve daha birçok konuda geri kalmamı sağlıyor hani maddi olarakta pek iyi sayılmam en azından işler yolunda girene kadar bi kaç yıllığına verilse bile hayatımı az çok yoluna soka bilirim ve ailem artık aptal sorumsuz biri gözüyle bakıyor zekâmdan şüphe ediliyor. En azından rapor olursa birseylerin ters gittiğini onlara anlatmak daha kolay olur

19 yaşındayım pazar günü ygs sınavına girdim kafam alak bulakti çok bisey yapamadim. Yani pazartesi randevu verdi bana bi gece dışarda sabahladım eve gidersem tekrar hastaneye gidemem diye , gittim hastaneye pazartesi doktor izin almış başka bir doktor vardı , bana prozak ise yaramadıysa başka bisey veririm dedi bende bütün ilaçları denetecekmisiniz bana dedim , biraz tartışır gibi olduk hormon tahlili isteyip gönderdi. Zor zamanlar geçiriyorum galiba.

Üst Alt