Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresif nöbet tanısı için hangi oranda rapor verilir?

Halil Çağlar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
psikoz engelli raporum vardı şimdi ise depresif nöbet tanısı koyuldu engelli raporu verirlermi

Halil Çağlar

Bende depresif nöbet tanısı ile sağlık kuruluna başvuru yaptım engelli raporu almak için. 2017 yılından bu yana depresif nöbet tanısı ile tedavi görmeme rağmen pskiyatri doktoru bana oran vermedi. İnşallah sana verirler.

Depresif nöbet tanısı ile 2019-2020 yıllarında tedavi gördüm. Sonra ara verdim, geçen ay yine doktora gittim yine aynı tanı verildi. Bende sağlık kurulundan % 0 oran aldım. Oran verilmiyormuş artık bu rahatsızlığa doktor öyle söyledi. Çok ağır olması gerekiyor dedi bana

sadece depresif nöbete oran verilmiyor. Bipolar vs depresif nöbet dönemi içeren hastalığınız var iseniz o zaman hariç.

Depresyon eskiden veriliyordu sonra kodu değişti, yinilebilir depresif diye engelli cetvelinde yazıyor... Oda süreli rapor diye biliyorum

Depresyon berbat bir şey üstelik bir işe de yaramıyor yıllardır depresyonda idim kronik bir şekilde sonunda mani atağı denilen durum başıma geldi mani atağı döneminde resmen gerçeklikten koptum ama depresyon kadar canımı acıtmadı o durum bile belki de insan beyninin acıya karşı geliştirdiği bir savunma mekanizmasıdır mani denilen durum .

Üst Alt