Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresif nöbetin psikotik özellikli olup olmadığını nasıl anlarız?

m.okanoyun

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
134
@OğuzHan112,

Kardeşim Selamlar. Depresif nöbetin psikotik özellikli olup olmadığını nereden nasıl biliriz. Anksiyete bozukluğu ile hastaneye yattım. Orta Depresif nöbet ve unipolar teşhisiyle tedavi yaptılar

Isparta şehir hastanesi çok sıkıcı. Dışarı çıkmak yok hava almak yok...vb bunalıma giriyor içerdeki hastalar. Kaç tane ağlayan gördüm. Siz yatmayı düşünüyorsanız önce hastane hakkında bilgi alın. Mesela Isparta tıp fakültesi Hastanesi'nde dışarı çıkmak kantina gitmek serbestmis

@OğuzHan112
Sormak istediğim soru almak istediğim cevap tamda buymuş:) arkadasa verilen teşhisin aynısı bana verildi. Durduk yere olmasada buyutulmemesi gereken şeylere bile öfke patlamasıyla yaklaşıyorum maalesef. Hele ki akp ve onla ilgili birşey duysam dilimin ne kemiği kalıyor nede ettiğim kufurlerin boyutu... Birgün hapse atarlar

Üst Alt