Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresyon tedavisi görüyorum. Engelli sağlık raporu alabilir miyiz?

togeder

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben iki yıldır depresyon tedavisi görüyorum, rapor için başvurmak istiyorum e kpps için iki intihar girişimim oldu kısmetse üçünceye ölmeyi planlıyorum olmezsem rapor ıçin ne yapmam gerekiyor bilgi alabileceğim biri var mı butun depresyon iaclarını kullandım sayılır surkli ilac denediler ben konay maymununa döndüm artık bıktım ilaclardan

ben bir bucuk yıldır depresyon tedavisi göruyorum sanırım majör depresyon tanı konulmuş bir hasatlığım yok uc kezhastanede yatarak tedavi oldum rapor için başvuracağım kuurl mu krar veriyor doktor mu konuyu bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi
45 oranı alabilir miyim

ahmet bey bi konudaa bilginize bşvurmak istiyorum yaklaşık iki yıl oluyor depresyon tedavisi göruyorum üç kez yatarak tedavi oldum henuz teshş konmuş bi hastalığım yok sanırım majör depresyon bende bilmiorım rapor için başvuru da bulunmak istiyorum ne yapmam lazım birde yuzde kac verirler bilginiz varsa bana dönebilir msiniz

benimde bi rsorum olacak izin verirseniz

Üst Alt