Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresyonu atlatıp panik atak olmak..?

Beylane

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
8
Merhaba. 2007 yılında prozac şurup kullandım. 2013-2023 yılları arasında depresyon tedavisi gördüm (efexor 150mg-zestat) efexor 225lik icmem gerekiyordu ancak tansiyonumu 18e fırlattığı için kullanamadım. 2023 yılında tedavim bitti. Geçen haftalarda karın ağrısıyla başlayıp karnımdan hasta zannedip her gün araştırmalar yaptım her gün. En sonunda panik atak geçirdim 5dk sürüp geçiyordu. 2 gün içinde 4 atak geçirdim acillik oldum. 2 gün boyunca yemek yiyemedim 3kg verdim aniden. Hastanede iç hastalıklarında testler ultrasonlar yaptırdım sorun çıkmadı. Şuan doktor kontrolünde tranko buskas ve lustral kullanıyorum. Atak geçirmedim Depresyonu atlatıp panik hastası olan var mıdır?

Bu Panik hali geçici olabilir çünkü hastalik kaptım diye korkmuşsun bu herkeste olan bir durum. Zamanla beynin hasta olmadigini anlayip bu korkudan vazgecer

Şuan 7. Gündeyim sıfır panik atak hasta olmadığıma inanıyorum. 10 gün boyunca her gün stres yapınca beyin dayanamayıp böyle tepki verdi sanırım. İlk panik vurduğu zaman hastalık düsünüyordum tansiyonum 17-10 oldu. 5dk içerisinde 13e düştü nefes alamadım kalp krizi geçiriyorum sandım

2 günde 4 defa panik atak geçirdim. 2 gün boyunca yemek yiyemedim (kreker-1 bardak su) bunlar hep korkudan oldu. Şuan ise turp gibiyim. Ya ilaçlar iyi geldi ya da gerçekten de panik hastasıyım bilemiyorum

Panik hastası olmasanda hastalık hastası olabilirsin. Bu da depresyon zamanları gelmiş olabilir. Eğer tekrar bir yerin ağrıdığı zaman çok düşünürsen yine olabilme ihtimali var. Eğer düşünmemeyi yapabilirsen tekrar bu durumu yaşamazsin.

Teşekkür ederim. Şuan herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Bir yandan kpss calısınca böyle oldu. Aylık kontrolde doktoruma danışacağım teşekkür ederim

@Beylane eger hastalandıgınızda veya biryerinize birşey oldugunda. İnterneten araştıyorsanız. Kötü şeyler yazdıgı için İnternet te panik olmamanız imkansız. Geçmiş olsun

Üst Alt