Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Derece 7 ve Kademe 1 ile Hizmetli iken V.H.K.İ. kadrosuna yükselirsem ne değişir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
367
Derece 7 ve Kademe 1 ile HİZMETLİ iken V.H.K.İ. kadrosuna yükselirsem ne değişir?

Maaşınız da çok kısmi 1000-1500 tl gibi bir yükseliş olur. Masa başında çalışırsınız. 3. dereceye gelirseniz yeşil pasaport hakkı elde edersiniz. Aklıma gelenler bunlar

Bence fark 1000-1500 tl değil. Daha az fark eder. Sadece ufak bir fark ödemesi alırsınız. Ben geçiş yaptım 300-400 tl gibi bir fark olmuştu.

Geçişte değişim olmuyor fakat memur kadrosunda 5. dereceye kadar iniliyorken, VHKİ'de 1 dereceye kadar iniliyor.

mutineer901
Kadro derecesinde dediğiniz gibi eğer lise mezunuysa 5. dereceye kadar V.H.Kİ ise 3. dereceye kadar inebilir. Ama maaş derecesinde herkes 1. dereceye kadar inebilir. Yeşil pasaport alımında kadro derecenize göre değerlendirilirsiniz. Lisans mezunu iseniz ve V.H.K.İ de iseniz kadro dereceniz 1'e kadar inebilir.

Memurluktan geçerseniz dediğiniz gibidir ama YHS'den geçerseniz 1000-1500 arası alırsınız.

Görevde iken ÖNLİSANS mezunu olmuştum ben.

2019 yılı NİSAN ayında LİSE mezunu olarak girdim daha sonrada ÖNLİSANS mezunu olmuştum.

Son düzenleme:
Aynı diploma ile V.H.K.İ olacaksanız derece kademede şu an için herhangi bir değişiklik olmaz ama bazı arkadaşların söylediği gibi ilerleyen yıllarda daha düşük derece kademelere ilerleyebilirsiniz... Şu anda 7/1 evli(eşi çalışmayan) 2 çocuklu bir Hizmetli Maaşı 22,500 TL civarında ise V.H.K.İ kadrosunda bu maaş 25-26 bin TL gibi rakamları bulacaktır...

Yanlış bilmiyorsam Bilgisayar ile alakalı bir sertifika yada okulda bilgisayar dersi aldığınızı gösterir transkriptiniz varsa özlük birimine başvurup geçiş yapabiliyorsunuz.

Derece 7 Kademe 1 HİZMETLİ kadrosundan VHKİ ye geçersem eğer ek gösterge vs. ne gibi haklara kavuşurum?

KIDEM AYLIĞI HİZMETİ=
8 YIL 10 AY 19 GÜN

KAZANILMIŞ HAK AYLIĞI SÜRESİ=
8 YIL 10 AY 19 GÜN

BU ARADA YAKIN ZAMANDA 7 ye 2 olacağım.

Son düzenleme:
Üst Alt