Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deride yaraya benzer bir kırmızılık ve sonra içinde sis oluşuyor. Ne yapabilirim?

Zahra

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Salam aleykum. Arkadaslar bende bazen boyle bir hal oluyor. Deride bir az kirmizilik olusuyor, sonra iceride bir sis gibi bi sey olusuyor. Boyle durumla karsilasan arkadaslar varmi? Dusunuyorum, ucunu iyneyle desib sisin temizlenmesimi gerekir, yoksa basqa bi yolu mu var. Bi bilgisi olan varsa paylashsin insaAllah

Kesinlikle rastgele müdahale etmeyin. Şeker vb. başka rahatsızlıklara işaret ediyor olabilir. Mutlaka önce bir cildiyeciye sonra da onun yönlendireceği diğer branş doktorlarına görünün.

Dermotoloji dojtoruna git grekirse o seni yönlendirir.

Tesekkur ederim, Allah razi olsun. Bende 2-ci defadir bu olusuyor, kac yil once de olmusdu. Yani basi yarasi olusmasi tehlikesi olan bolgede. 2 gundu kamforniy spirt le kampres etdim sis cekildi cox sukur. Sadece oyrenmek istedim, bu durumla karsilasan varmi. Yox seker falan diyil. Deri bir az kopmusdu, kizariklik vardi ve yerinde sislik olusmusdu, ne ise gecdi insaALlah. Yine de tesekkur

Bu yazdıklarınıza bakılırsa bahsi geçen şey yatak yarasının ilk aşaması. Bir şekilde orada bası oluşmuş ve cilt tahriş olmuş.
Derhal o bölgeyi dinlendirmeli, elle küçük küçük masaj yaparak kan akışını düzenlemeli, doktorunuza sorarak merhem kullanmalı ve akıntı söz konusu olursa da zaman kaybetmeden yarayı doktorunuza göstermenizi öneriririm.

Üst Alt