Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dernekler ve isci sendikalarini goreve davet ediyoruz

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Yazdığın sorunun farkındayım. –Bu konuda geçen hafta Türk İş Konfederasyonu yetkilileri ile görüştüm. 1 Ekim 2008 öncesi işe girenlerden vergi indirim belgesi istenmesin ve bu kişiler var olan raporları ile doğrudan emekli olabilsinler.
Bunun çalışmasını ne yazık ki benden başka takip eden yok. Sorunu yaşayanlar da sorunu dillendirmedirkleri için engelli derneklerine üye olmadıkları için ya da sendikalarına bastırmadıkları için kimse ilgi göstermiyor konuya.
Sizler de yazın Bimer,e, sendikalarınıza, derneklere…
Kamuoyu oluşturmanız gerekiyor.

Merhaba bende 2005 yılında memur oldum sonradan yüzde kırk rapor aldım neden 6480 gün beklemem gerekiyor

Ayse hanima yardimci olalim engelliler icin elinden geleni yapiyor

HERKES ARTIK TEPKİ GÖSTERMELİ
Bugün haberlerde bizlere müjde diye yutturulmaya çalışılan SGK nın yeni uygulaması, var olan haklarımızı koruyamadığımızın ne ilk ne de son örneği olacak.
Her ne sorun yaşıyorsanız artık susmayın. Herkes elini taşın altına koyacak, koymalı... Aksi halde kimse bizim için tırnağını bile oynatmaz. Beklemeyelim boşuna.
Her gün onlarca kişi soru sormak için bana ulaşıyor. Konuşuyoruz ama...Ortada bunca sorun varken, bizlerin adını kullanıp siyaset yapmaya kalkanlara "bir dakika, DUR'' diyemiyoruz?
Herkes yaşadığı sorunu iletecek. ALO 183' ü arayacaksınız, Aile Bakanlığını arayacaksınız, BİMER e, CİMER e yazacaksınız...
Bunu yapmazsanız, müjdeli haberlerle daha çok kandırılırız.
Ben son SGK uygulaması için bir şey yapmayı hiç düşünmüyorum. Baktım medikalcilere haksız kazanç sağlanması için kullanılıyorum ki öyle... bırakırım işin ucunu. Devlet benim için ödeyeceği aylık 90 lirayı alsın zenginliğine katsın. Demek ki çok ihtiyacı var bu paraya derim geçerim.
Sorunu yaşayanlarla birlik olamıyorsam eğer...
Kimse sorununu yazdığım yerlere bildirmiyorsa...
HERKESE HAYIRLI GECELER diliyorum
aysarı
not: bu paylaşımı siyasi bulan olursa...ona da hayırlı geceler

Üst Alt