Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Derneklerin verdiği Akülü sandalyeler hakkındaki görüşleriniz..?

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar. Derneklerin verdiği Akülü sandalyeler Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben bir kaç Arkadaşımdan duyduğum kadarıyla, Derneklerin verdiği Akülü Sandalyeler çok ucuza mal edildiği için çok çabuk bozuluyormuş. Hatta buna bir kaç Arkadaşımdan Şahit oldum.

Buradan Dernek Yöneticilerine sesimizi duyurabilirsek belki daha sağlam Akülü Sandalye satan yerlerle anlaşırlar ve bizleri mağdur etmezler..

Tofd'den Akülü Sandalye alan hiçbir arkadaşım memnun değil. Sizinki Şans sanırım..

Ben de bu Çin malı sandalyelerden illallah diyen bir çok kişi biliyorum. Ucuz diye yedek parçası da bulunmayan dandik-dundik sandalyeleri getirip veriyor dernekler...

bu derneklerin özellikle kasderin hakkında yzsam roman olur 1yıl oldu evrak göndermekle geçti 1yılım dedimki bi medikal bulun vekalet name vereyim emekli sandığı ne zaman öderse ozaman teslim etsin

Sevgili Bülent Bey bu konuda Bildiğim bir çok Engelli Arkadaşım Mağdur ve Dernek Yönetimine karşı seslerini çıkaramıyorlar ! Neden derseniz Kimini Dernekte Sigortalı gösterip orada çalıştırıp Maaş veriyor ve oradaki Engelli bireyler eğer konuşursak Yönetim bizleri kara listeye alır diyerek ses çıkaramıyor !

Şu bir gerçekki eğer konuşurlarsa gerçekten kara listeye alınırlar. Bu konuda sanırım Dernek denetçilerine iş düşüyor, Onlar Engellilere nasıl Akülü Sandalye veriliyor,Engelliler bundan memnunmu diye denetim yapmalılar. Engelliler hiç ama hiç bu Verilen Akülü Sandalyelerden memnun değiller.

Dernekler biz verdik oldu, Onları Özgürlüklerine kavuşturduk düşüncesindeler ama ya sonrası ?

Sonrasını özetleyim ben size...

Sonrası ise Engelliler o tamirci senin bu tamirci benim dolaşıp duruyorlar, Kimi bu konuda profesyonelce çalışanlarla muhattap olup Arabalarını tamir ettiriyor, Kimi İse Bu konuda Engellilerin mağduriyetini bilip kullanmaya çalışan Seviyesiz ve laubali Kişilere denk geliyorlar.

İşin özeti şu Arkadaşlar Dernek içinde bu konuları dile getiremiyorsak hiç olmassa İnternet ortamında sesimizi duyurmaya çalışalım, böyle olduğu taktirde birşeyler değişir yoksa bu daima böyle devam eder ve bir çok yerde engellenen ve mağdur edilen biz Engelli Kişilerin Mağduriyeti Büyük Bir el dur demeden Devam eder..

bir ara dediginiz derneklerden birinin içindeydim .bu kadarmı saltanat sürer kardeşim .bu kadar mı peşkeş çekilir ? sonradan verdikleri araçların ellerinde patlaması o yüzden hiç bir dernegin adam akıllı amacına uygun çalıştıgını sanmıyorum hatta idda ediyorum.o yüzden hiçbir dernege bağlı degilim......
olmayıda düşünmüyorummmm.......

Üst Alt