Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Desyrel kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

Anonim_1

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
3
Öncelikle merhabalar bugün psikiyatriye gittim uykusuzluk sebebiyle desyrel 50mg verdi bu ilacı kullananlar varmı acaba işe yarıyor mu? Ek olarak yanında citoles ve paxerada kullanacam üçü birden kullanılabilir mi?
@OğuzHan112

Merhabalar kardeşim deysrel kullanım yaptım evet bir ara uyku sorunum vardı tüm ilaçlarda olduğu gibi belirli bir süre sonra etkisini yitiriyor sana tavsiyem gerçekten bu tür ilaçları kullanmaman çok şükür ben kurtuldum
Sana ilaçtan daha keskin bir önerim var
*********İZZET GÜLLÜ**************
Youtube Yaz Sabırla her gün bir video izle psikolog kendisi ama gerçekten izlemeden anlamazsın çok insan bu durumlardan kurtuldu izlemeni tavsiye ederim.
Uyku sorunu dışındaki tüm sorunlarının anahtarı rabbim Şifanı versin geçmiş olsun

Desirel ve citol ikisini birden bir dönem kullandım ilk başlarken resmen elinde yastıkla dolaşıyorsun. Çok sersemletiyor insanı sonradan alışıyorsun ama.

@frkan.jjjj, uyku sorunu ve psikoz hariç... İzzet Güllü'yü severim, videolarını izlerim, kitabını da aldım ama hiçbir zaman psikozdan kurtulma içerikli bir şey söylemedi. Kendisi psikozu ayrı tutuyor diğer psikiyatrik tanılardan

Pickle evet haklısın rabbim Şifanı versin psikoz durumunu farklı tutuyor ilettiğin gibi fakat uyku sorunu içinde aslında hem deysrel kullanılıp hemde İzzet güllü izlenirse çok yaralı olacağını düşünüyorum farklı sorunları varsa eğer arkadaşımızın belki fayda bulur

Bünyeye bağlı aslında kişiden kişiye değişir bende fazla yapmamıştı Seroquel kullanmıştım deysrel güzel bir ilaç yan etkisi diğer ilaçlara göre çok az sabah isteğim saate kalkabiliyordum uykumu almış şekilde sen İzzet güllüyüde izle çok dua edersin gerçekten belki bana ne diyor diyebilirsin ama cidden izlemeni şiddetle tavsiye ederim kulaklığını tak odana geç ve izle

Üst Alt