Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Detrusitol adlı ilaca başladım. Deneyimlerinizi yazar mısınız?

ndt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kullananlar var mı, yararını gördünüz mü? artık yararını görmek istiyorum. doktor ameliyattan bahsetmiyor, ne yapacağımı bilmiyorum. 20 yaşındayım.

evet bu ilacı kullandım, ilk zamanlar faydasını gördüm ama sonra pek işe yaramadı. Tabi sizde de yaramayacak diye bişey yok, herkesin hastalığı farklı farklı.Ben hem nörojenik mesane hem de MS hastasıyım. Siz inşallah faydasını görürsünüz,, çokk geçmiş olsun..

omurilik felçlileri mesanesi genişlesin, daha çok idrar tutabilsin diye kullanır.. üropan vs muadilleri de vardır.. müthiç ağız kuruluğu yapar :) ilk dönem iyi fayda ediyor, 150 cc olan mesaneyi 400-500 cc ye çıkarıyor.. fakat kademe kademe azaltmak ve mesaneye genişlemeyi öğretmek gerek.. yoksa bağımlılık yapıyor; atarsan mesane geniş atmazsan küçük oluyor idrar tutmuyor..

Bir ara kullanmıştım, pek faydalandığımı söyleyemem. Allah şifa versin....

Ben de bir süre kullanmıştım. Daha sonra etkisi azalınca Mictonorm'a geçmiştim. Halen onu kulanmaya devam ediyorum.

Detrusitol iyi geldiği sürece kulanmaya devam et. Herkeste etkisi farklı olabiliyor. Deneye deneye anlamak lazım.

bende şahsen fayda görmedim mictanorm kullanıyorum onun yan etkisi yok denecek kadar

Üst Alt