Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Detrusor sfinkter dissinerjisi olan kimse var mı?

kral1kral1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
detrusor sfinkter dissinerjisi hastalıgı olan benden baska kimse varmi

tıp diliyle değilde halk diliyle biraz açar mısın hastalığını. mesane çişle ilgili bir hastalık sanırım. benimde bir hastalığım var ama etrafımda bunu anlayacak doktor olduğunu sanmıyorum. benim hastalığıma zaman ayırmak lazım teşhisi için. tıp aciz biliyorum...

norojenik mesane diye de geciyor sanırsam hastalıgım ıkınarak ve kesik kesik idrar yapıyorum malesef gunde 10 15 defa idrar yapiyorum bazen damla damla geliyor bircok ilac kullandım hic fayda etmedi yan etkiler etkiledi hep universite bile care olamadı bu hastalıga sitede gezinirken d-mannose die ilaca denk geldim o ilacı kullanmayı cok istiyorum ama kullanipta faydasini goren olsa deneyecegim allah acil şifalar versin sanada

nörojen mesane deyince iş değişti.
bazısı idrarını tutamıyor bazısı yapamıyor. mesaneyi tam boşaltamadığın için sık idrara çıkıyorsun acaba bu prostat gibi bir şey mi? tansiyon hastasısın sanırım. böbreklerine çok dikkat et. senin durumunu bilmiyorum bilsemde doktor değilim. fakat şunu söyliye bilirim ki kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız.

ne dedim şimdi ben. Allah şifa versin.

silemiyorum da

allah razı olsun idrar tutma sorunum yok cok sukur ama tam idrarı bosaltamıyorum zaten tamamen mesaneyi bosaltsanda farketmez 100cc doldugu zaman bile hemen cikartasin geliyor prostata yakındır sanırsam cunku yas itibariyle bu yasta prostat olamayacımı soyluyorlar sana onerimse sizinki bu kadar siddetli degil sanırsam ama bir an once caresine bakılması gereken bir rahatsızlık aeo

Üst Alt