Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet 150 tibbi sekreter kontenjanını kime açtı!

clmapo

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Kac gundur soruyom bi allahn kulu cikmadi tıbbi sekreter

tıbbi sekreterim bende atanan tıbbi sekreter sayfada tekrar görmeniz biraz zor olur.

bu sene istanbul halk sağlığı müdürlüğü bence gayet iyi bir alım rakamı vermiş 16 ilk seferde bu kadar alım gayettt iyi

var demekki bu kadar açmışlar. sınava girenlerden fazlasını açmaları zaten mantıksız. bende memurlar nettin oralarda dolaşıyorum. hiç yazan yok. tıbbi sekreterler derinden iş yapıyorlar yada internetle işleri yok.tercih robotunda da kimse yok. dediğiniz gibi ilginç.

150 kadronun 100 boşa gider gecen dönemlerde olduğu gibi imam müezzin kadroları boş kalmıştı plansız tercih sistemi

istanbul halk sağlığı müdürlüğünde gerçekten ihtiyaç var orada çalıştığım için biliyorum müdürlüklerdeki ebe hemşire gibi sağlık çalışanlarını saha ya da almak istediklerinden açıkta kalacak yazı işlerine tıbbi sekreter lazım. Müdürlükte Aile Hekimliği ile ilgilenen şubede az 100 personel bulunmakta ancak kalifiyeli eleman olmadığı için yine de karmaşıklık ve verim düşüklüğü var bu sene bu kadar çok kontenjan açmalarının sebebi budur. ayrıca bu alımın bir dezavantajı olacaktır ki tayin işlemi zorlaşır çoğu arkadaştan duyduğum atanayım hemen tayin isterim gibi söylemler var 1 yıldan önce biraz zor.

Yav dedik tercih ypacklar kim nereyi yazcak bi solese olu tercih ypmayak. Ha cok sukur bissuru kadro acmis bunun yarisi bos kalacak eminim

o senin söylediğin biraz zor zeynep hanım. kimse kanunlardan yukarıda değildir. bundan öncekilerin ayrıcalığı neydi. 2 ayda gidenler oldu. Ha senin değin gibi yapmazda bekletirlerse mahkemeler ne güne duruyor. sadece 2 ay kadar sürec uzar. 2 olmazda 4 ay olur, önemli değil. zaten mantıksızlık burada il bazında kadro açıp yerleştikten sonra engelli insanların oralarda tek başlarına kalamayacaklarını biliyorlar. sen yap yine sınavını sadece büyük şehirlere yüksek ama sınırlı kotenjan koy. insanlar belirili bir taban puana kadar bulundukları illeri yazabilsinler. çözüm bu kadar basit.

sayın clmapo: ben tıbbi sekreter olarak KASTAMONU yazacağım. duyanlar duymayanlara iletsin.

Bide arkadaslar puan dusuk benim cok iyi tercihler yapmam lazim yardm lutfen

zeynep ünal
Siz tercih verecekmisnz bidaha zeynep hanim ?

Fuatça bu seferki alımda neden istanbula bu kadar çok kadro açıldığını açıkladım benim atandığım dönemde bu kadar alım olmadı bende o zamanlar neden KHB ye alım bu kadar az diye sitem etmiştim. açıkcası neden diğer iller az da bura bu kadar fazla durumunu izah ettim.
Elbette özlük haklarınız ve engelli haklarınızı sonuna kadar kullanırsınız. İşin içindeyim ve 2 yıldır istanbul halk sağlığında gözlemlediklerimi söylüyorum dilekçeler kurumda 2 ila 3 hafta aralıklarla değerlendirmeye alınıyor falan filan neyse herkesin hakkında hayırlısı

hayır tabiki olmam gereken yerdeyim :) darısı başınıza

sizin puan ve alan dalındaki sıralamanız kaç ayrıca tercih yapacağınız yer en son alım da ve ilk alımda kaç puan ile kapatmış bunlara baktınız mı . ben tercih yapmayacağım.

Zeynep hanim peki bu raporda istihdam alani isaretli olmasi falan gerekliymis benim degil kimisi lazm kimisi degil dio

150 kadronun 100 boşa gider gecen dönemlerde olduğu gibi imam müezzin kadroları boş kalmıştı plansız tercih sistemi

durup durup imam müezzin diyorsunuz, diğer kadrolara bakmadım açıkçası
her neyse clmapo : sağlık raporundaki istihdam kısmı değilde ayrı olarak personelin atandığı bölümde çalışmasına herhangi bir engel yoktur diye bir rapor istemişlerdi benim atandığım dönemde.
atandıktan sonra yardımcı sağlık atama bürosunda size yardımcı olacak personelden açıklayıcı bilgi isteyin ama şuan öncelikli olarak atanmanız önemli.

Cok sagolun zeynep hanim. Peki halk sagligi kurumlari nasil ?

illaki avantajlar ve dezavantajlar var ama şükür aman aman problemim yok, bu arada lisans tamamlama hakkımızı da vermişler sağlık yönetimine açık ve uzaktan eğitimle

tercihlerde sağlık bakanlığı na 1 er tane kamu halk sağlığına 1 den fazla vermişler coğu yere arasındaki fark nedir ?

sağlık bakanlığı olanlaramı yazsam kamu halk sağlığı olanlaramı ücret olarak ne kadar oynuyor arasında ?

Fiyat farkı çok yok tam olarak rakam farkını bilmiyorum
Şöyle ki Halk sağlığı kurumunda ihtiyaç fazla sadece bu

Arkadaslar acabu bu hükümet meselesinden dolayi herhangi bi erteleme bi aksaklik olur mu ?

Üst Alt