Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet 65 yaş aylığı alan vatandaşlara Ziraat'e hesap açılarak 200 TL yatırıyormuş

Prens Ernak

Yasaklı Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Devlet her 65 yaş aylığı alan vatandaşına ziraat Bankası'nda kendisi otomatik hesap açıyor ve iki bayram için 200 TL bayram harçlığı yatırıyor, eğer yaşlı bu parayı almazsa belli bir süre sonra parayı devlet geri alıyor.

65 yaş aylığı alan akrabaları olanlara duyurulur:)

Son düzenleme:
Hesabı yoksa ziraatte nasıl olacak

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okatur

Devlet kendisi otomatikmen hesap açıp yatırıyormuş, ama çoğu yaşlılar bu bayram harçlığını bilmiyor.

true blue

bayram harçlığı verılmesı güzel.anlamadıgım yer böyle bişi etse hükümet seçim öncesi bangır bangır duyurur sessiz yapmaz bu işi.kim olursa olsun sessiz yapmaz.haberın kaynagı neresı güvenilirmi.

-mka

Haberin kaynağı bir şahıs, ama ben yine de dedemin ziraat bankasında hesabı var diye bakacağım

Kaymakamlıklar bağlı sosyal yardım ve dayanışma vakıfları yapıyor böyle bir yardım ,erzak ve 2 bayram öncesi ve her 3 ayda bir yoksul kimselere 200-ile 300 lira yardım yapıyorlar

Üst Alt