Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Bahçeli: Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır

Alev22

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır. Gazilik haklarının verilmesini umutla bekleyen 20 bine yakın kardeşimizin samimiyetle yanındayız." dedi. 1 Engelli olarak katılıyorum buna.
Peki Sn Bahçeli ENGELLİLER neden hiç aklına gelmiyor. Yoksa İşinemi Gelmiyor. Ya Anlamıyorum % 40 ORAN ŞART BİZDE.
Allahtan kork. 1 AZDA ENGELLİLERİN SORUNLARIYLA İLĞİLENİN.

https://www.trthaber.com/haber/gundem/bahceli-gaziligin-orani-yuzdesi-olmamalidir-610043.html

15 temmuz gazileriyle normal gaziler arasında fitne soktu bunlar 15 temmuzda tırnağı kanayanı gazi yaparken diğer yandan terör gaziisinde bizden istediği gibi rapor istendi hatta adamlar dernek bile kurmuş gazi sayılamayalar derneği diye akıllara durgunluk bu ayrımcılık

Helal Olsun Vala. Bizim Engellli Dernekleri Uyusun. Vala bizim bu %40 oranını %50 Yapsalar Kimse 1 şey demez. Hiç 1 engelli meslektasimiz Asla 1 şey demez.

bende siğorta şartlarımı tamamladım rapor oranım düşürüldüğü için emekli olamıyorum,halbuki yıllardır engelli kadrosunda çalışıyorum iş emekliliğe gelince birden sap saglam oldum asıl bunun üzerine gidilmeli.

Alev22

Siyaset işte rüzgar ne taraftan eserse oraya bayrak sallarsın :)

EoZhe9BXIAEjNXH.jpg

bu şarlatana inanmayın kıblesi belli değil bunların :)

Türkiye de kayıtlı engelli sayısı kaçtır raporlu olan çalışan, çalışmayan,emekli hepsi kaç kişi ?

GaribanÖğretmen
doğru dıon.bi zamanlar anasol m vardı solaklarla bir idi .solakalrın gözdesi olmuştu şimdi gerçek yerınde olunca kötü oldu he mi.ayrıca aynını chp edıo.diyecek çok şey var da kalsın.bana dionuz ama sizler daha bi şartlanıksınız

-mka

"Siyaset işte rüzgar ne taraftan eserse oraya bayrak sallarsın." Bu cümle sadece bir kişiye özel söylenmedi, adı üzerinde "siyaset işte" yazdım.

Bundan öncekileri bilmem, kafamın biraz çalışmaya başladığı yaştan itibaren aynı hükümet başta , aynı adamlar muhalefette. Sadece gördüğümü yazıyorum, onun bunun şunun söyledikleri beni ilgilendirmiyor.

Bu konuda D. Bahçeli için söylenmiş bir yazı vardı ona istinaden cevap verdim. Siz de muhalif yahut herhangi birini söyleyin, onu da tenkit edeyim.

Bunlarla ÖTV siz araç alımı limit konusunda ben ve 2 gazi arkadaşım görüştük genel sekretrerleri yzümüze baka baka bize yalan söylemişti sosyal medaydan eleştiri yapınca resmi hesapları bizi engellemişti:))) ben milliyiteçiliğe inanmıyorum aslolan ülke sevgisindir o gündür bugündür bunların vatan sevgisini sorgularım gazilere sahip çıkmadılar çıkmazlarda ama seçimde bedeleni ödeyecekler

Üst Alt