Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet bakıcı desteği veriyor mu?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
150
Arkadaşlar ağır engelli bir yakınım var evinde bakımı yapılması için devlet ten bakıcı talep edebiliyor muyuz 8 saat olur v.s

Hemşire ve doktor hizmeti var diye biliyorum. Yanlış anlama ama iki aydır doktor randevusu bile alamıyorum. Mhrs den sürekli deneme yapıyorum maalesef Dr. Muayene randevusu bile sıkıntı ayrıca kur farkı yüzünden bazı ilaçlarımı eczaneler de bulamıyorum. Para ile aldım. Sağlık sistemi çok kötü...

@(Gölge) talep edilmiyor diye biliyorum. Siz kendiniz bulabilirsiniz. Genelde öyle oluyor. İşinde tecrübeli birini bulabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlere sorun. Bazı şehirdeki belediyeler temizlik yapması için eve temizlikçi gönderiyorlarmış.

@Reborn birşey sormak istiyorum. Bulunduğunuz ildeki hastaneye gidip randevu almayı deneseniz. Belki alabilirsiniz. Hastanede engelli birimi varsa oradaki arkadaşlarda randevu almanıza yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda alabilirsiniz randevuyu geçmiş olsun

Son düzenleme:
Üst Alt