Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet bakıcı veriyor mu?

Fatma4545

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu konu Formda yazıldımı önceden araştırdım ama bulamadım. Benim babam yatak hastası sol tarafı tamamen felçli ayrıca epilepsi ve koah hastası. Annem yok. evde sadece babamla ben varım. ben tek başıma babama bakamıyorum yetemiyorum. ben kendimde major depresyon hastasıyım.bakıcıya ihtiyacımız var. Acaba devlet bize bakıcı verir mi? cevap verirseniz çok memnun olucam.

Fatma4545
allah şifa versin rapor oranı %50 üstü ağır engelli bölümü evet oldumu alırsınız

Nerde alacan vermiyor vallahi..
Ben kurumu aradim ,devlet engelliye bakici gönderiyomu,kimsesi yok dedim.
Onlarda böyle yetkimiz yok.akrabaniz komsunuz varmi diyor.
Varda yok dedim.

Engelli bir arkadaşım da uzun zamandır bakıcı arıyor. Devlet bakıcı vermiyor. Bakıcı bulup mahkeme tarafından vasi atanacak

alo 183 sosyal hizmetler danışma hattını arayarak bilgi alın yardımı olabilir

bende vermiyorlar diye duymuştum ama sonra bi yerde anayasadan geçti diye okudum. emin olamadım. bir erkek bakıcıya ihtiyacım var. ben nerden bulabilirim. bi kere sahibinden.com'a ilan verdim hep yabancı kadınlar aradı ve 600dolar istiyorlar. imkanı yok ben bu parayı ödeyemem ve bizim tek gelirimiz babamın emekli maaşı.

Fatma,
anayasadan nasil konu gecti merak ederim.
yabancilara nasil guvenilir.kalicimi,yari yolda gidicimi diye.
hem 600 dolar,hem sigorta ve izin parasi.yani 2000 tl. Yi geciyor.
Sen en iyisi devletten bakim maasa basvur.sen agir engelli degilsen,baban icin basvur.
847×2=1690 tl.yi
Gecermi geliriniz.gecmezse seni baglarlar.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. babam ağır engelli ve babamın emekli maaşı 1500tl nin altında.

benim bu konuyu açmamdaki sebep bakıcı ihtiyacım. Benim bakıcıya ihtiyacım var.

Birde bulundugunuz ilinin iş bulma kurumuna daniş durumunu bildir.yardimci olacaktir.

Üst Alt