Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet bakım evleri ve özel bakım evleri hakkında bilgi..?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
171
arkadaşlar bu devlete ait bakım evleri ve özel bakım evleri şahısların açtıgı orda kalan hastalar yani prosedür nasıl işliyor bi şahış yakınını devlet veya özel bakım evine koymak için hangi yollardan geçiyor prosedür nasıl bilgi veirrseniz sevinirim bilgim olsun diye soruyorum KALEM APLA SİZDE bir cvp verirseniz sevinirim şimdiden teşekür ederim

paranoya alo 183'ü arayıp bilgi alabilirsin. alo 183 haftanın 7 gunu 24 saat ücretsiz olarak hizmet verir. ayrıca yakının aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne gidip bilgi alabilir.

Kalem;
teşekür ederim ben almayayım:D:D:D:D:D:D burdan ögrenmek istiyorum bilgim olsun diye soruyorum allah düşürmesin oraya sokakta yat orda yatma

ben de kolaylığa kaçtım:) senin için acelesi yok nasılsa. rahat bir zamanımda bilgilendirme yaparım. şimdilik alo 183 ile yetin:)

Bu konuyu yasamis arkadaslar cvb verse iyi olur.
Bakim evleri nasil?orada yasam nasil?

Üst Alt