Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet engelliye 50 milyar kredi veriyormuş..?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar devlet tüm engellilere 50 milyar 10 yıl faizsiz kredi veriyormuş bu işi tam bilen varmı acaba????

böyle birt durum söz konusu değil bilgi kaynagınızı öğrenebilirmiyim....kulaktan duyma haberlere inanmayınız

devlet önce yasal hakkımızı versinde krediyi boş ver parayı nerde olsa çalışıp kazanırız

ben talibim nerde ve ne zaman veriyormuş öyle bişi ilk defa senden duydum

Ya devlet once kullandığımız cihaz, sandalye, diğer malzemeleri ve iş imkanlarını sunsun, öle sadaka veriri gibi engelli maaşını 3 aydan 3 aya veriyor, kredi istemıyoruz adam gibi haklara sahip olalım AB kriteri diyorlar bizim kriterlerimizi göz önüne alan yok.

haklarımız elimizden birer birer alınıyor,bu iş böyle giderse bizden engelli vergisi istemezse hiç şaşırmayın!!!

arkadaşlar

böle bir durum var ssk veriyormuş bildıyım kadarıyla ama yanlızca iş acmak için bu parayı almak içinde görevlilerle beraber tuttugun yeri görevlilere göstermen gerekjmiş maliyeden vergi levlası filan cıkarman gerekiyormuş böle bir şey var kulaktan dolma deyıl kardeş

ssk değil sosyal yardımlaşma yani Valilik veriyor.onun için müracaat ediyorsun,evrak veriyorlar dolduruyorsun.onaylanırsa iş yeri açmak için kredi veriyorlar ama nakit değil.mesala bakkal mı açacaksın sana dükkan açıyorlar.genelde mesleğin üzerine açıyorlar(kuaför,marangoz,gibi)burada özürlü olmuşun veya olmamışın önemi yok.yeterki fakir olman.dediğim gibi mesleğin üzerine olursa bir ihtimal onay çıkıyor onun dışında genelde red geliyor.bakkal ve market üzerine işyerlerinide şehir merkezlerinde onay çıkmıyor.daha çok ilçe ve köy olursa bakkala onay veriyorlar.SİZİN ANLAYACAĞINIZ NAKİT KREDİ YOK,ONAYLANMA OLASILIĞI ÇOK ÇOK DÜŞÜK.FAKİR VE MESLEĞİN VARSA MESLEĞİN ÜZERİNE İŞYERİ AÇMADA ONAY ÇIKMA İHTİMALİ BİRAZ DAHA YÜKSEK OLUYOR.BU KRİZDEDE ODA ZOR.ONUN İÇİN UNUTUN BUNU

ben de az önce duydum bi arkadastan 24 bin tl hibe diye söyledi posta gazetesınde yazzıyormuş onu arıyorum

bu iş zor ben işkurun girişimcilik kursuna katılıp sertifika aldım sistem sadece engeliler için değil herkez için gecerli fark engelliye 26 bin engelsiz olana 22 bin sistem şöyle önce projeni götürüyorsun projen onaylanması lazım tabi bunda adamın yada torpilin olacak bunu bulunca gideceksin kendi paranla kuracağın işin malzemesini alacan faturalandırıp kuruma verecen sonra incelenip paran onaylanıp sana verecekler ölme eşşeğim ölme yani.hep tabela işler bunlar işin iç yüzü böyle değil malsef hazırlayacağın projede çok detaylı olması lazım basit bir işyeri kurmak için bi çuval evrak hazırlıcan 50 bin nakit içinde aynı süreçleri yapacan sonrada bankacılık sistemin inceleniyor kredilerin ödemişmisin sicilin düzğünmü ona bakıyorlar dersenki benim hiç kredi kullanmadım o yüzden temizdir verirler o da olmuyor ozamanda hiç ticari işlemin yok kredi kartı verelim onu düzgün kullanırsan (keyfimiz yeterse kredi sağlıyalım)işin özeti paran ve dayın varsa tüm kapılar açık yoksa malesef

grcnckr;

bizde diyoruzki devletimiz engelliye sahip çıkıyor! vay arkadaş nasıl bir ali cengiz oyunudur bu yahu? bende tam proje hazırlık aşamasındaydım bütün hayallerimi yıktın aga ama sağol yinede arkadaşım dost acı söyler misali oldu.

Üst Alt