Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet hastahanesi sağlık kurulundan aldığım engel raporumu kaybettim

joker00

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, birkaç ay önce taşındık ve devlet hastanesinden kurula girerek aldığım engel oranımı gösteren engelli raporumu bulamıyorum. E-devlete baktım orada da gözükmüyor. Raporu nereden edinebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Raporu aldığınız Hastanenin, Sağlık Kurulu kayıt bölümüne başvurabilir siniz. Aslı gibidir veriliyor. yanınızda kimlik ve fotoğrafta götürün.

merhaba yeni raporlar e devletten çıkartılıyor aslı gibi kabul görüyor

fatih soylu
Girilmemiş olma ihtimali var mı E-devlete ben baktım bulamadım hangi sekmeden çıkartılıyor acaba ?

Nurtan
Pandemi hastanesi oldu orası o yüzden pek gitmek istemiyorum başka bir yolu var mı ?

joker00

E devlette "e imzalı erişkinler için engelli sağlık kurulu raporu sorgulama" hizmetinden bakın orda yoksa İl/ilçe sağlık müdürlüğüne başvurmayı deneyin oradan da alamazsanız o hastahaneye başvurmanız gerekir

cihanata1
Baktım orda da yok hiç sisteme girilmemiş dediğiniz diğer yolları denemek en iyisi sanırım

E nabız da raporlarım var Oraya da bakın

Üst Alt