Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet hastanelerinin kök hücre yapmaması..?

Konular
13
Reaksiyonlar
108
2009 dan beri ms hastasıyım. ms ürolojimi etkiledi. bende norolojinin verdiği çöp ms ilaçları işe yaramayınca ürolojiye gittim.nololoji yüzlerce plak olmasına ragmen yatalak olmayınca kok hucre zaten yapmıyor. urolojı de aylarca yıllarca oral tedaviler denedim. spor denedim 24 seans eswt oldum özel kliniklerde çünkü bunlar da devlette yoktu. 8 prp oldum ürolojide çünkü suriyelilerin üremesi onlar için daha önemli oldugundan o da yoktu tonla para döktüm oldum bu tedavileri özelde. sonuç eskiden 20 mg tadalafil yanıt alabilirken şimdi 5 mg a yanıt alabiliyorum. ama sürekli değil ancak ben ilaç kullanmadan düzelmek istiyorum. bu sebeple indüklenmiş kök hücre tedavisi aradım türkiye de yoktu diyanet bütçemiz norvec gezileri daha onemli oldugundan ne gerek var tabi. özelde de yok sanırım. mezenkimal kok hucre varmıs sinir dokusunu iyileştirebilecek ılaca yanıt aldıgımdan protez ameliyatı onermıyorlar ancak bu tedaviyi olmak ıstıyorum geregırse gırtlagıma kadar borclanıp kredi vs olacagım ama hastane arıyorum olabileceğim üroloji için hem erkek pelvik bolgeye yapacak hem ms ıcın omurılık gerekirse plak olan beyıncık. tabi bu sıtede de bu mesaj da bos kalacaktır belkıde tesekkurler

@zubizaretta,
MS'de kök hücre tedavisini sağlık otoriteleri (mesela ABD'de FDA, Avrupa'da EMA, Türkiye'de Sağlık Bakanlığı) onaylamış mı? Bu bir gerçek tedavi mi yoksa bir hayal mi satılıyor? Eğer bu bir tedavi ise yani ciddi, bilimsel bir dayanağı varsa o halde bakanlığa, gerekirse dava açarak bunu isteyebilirsiniz. Eğer tedavi değilse o halde dikkat edin lütfen. Zira tuzak bunlar!

@hozgul,
o konu da çok muallak işe yaradı diyen var yaramadı diyen var şikayet de çok

Son düzenleme:
Buyuksehirlerde devlet hastanesinde bolum xoktoru yakalada randevu al alabilirsen
Alet edavat zaten
Doktorun caylagina denk gelsen sukret moruklamislara derdini anlat

Kokhucre texavileri daha arastirma asamasini pek gecemediginden devlet hastanelerinde olmaz
Univerxite hastanelerinde arastirmaci profesorler olursa konu hakkinda o zaman olabilir
Bildigim medicana gibi ozel hastanelerde yapiliyor profesorler tarafindan

Genel anlamda kök hücre tehlikeli mi?

internette çok kötü yorumlar var sakat kalanlar ödem oluşanlar

Üst Alt