Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet hastanesinde normal poliklinikte yatanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Herkese iyi akşamlar öncelikle arkadaşlar ve tüm hastalara rabbim şifa versin inşallah cümlemize sizede bana da benim sorum şu normal polinikte yatış yapan var mı BİPOLAR için yatış alcm arkadaşlar ilaçlarım işe yaramıyor ve içmek istemiyorum artık doktorum yatış için yönlendirme yapacak bilgisi olan var mı acaba teşekkürler yorumlar için hakkınınızı helal edin..

Normal hastanelerde psikolojik rahatsızlık tedavi edilliyomu bilmiyorum, o normal hasta gibi olur ama,ruh ve sinir hastanelerine sakın isteyerek yatmayın,derim çok zorlu süreç olur,normal hastanelere benzemez...

Son düzenleme:
Yani normal poliklinikten çok yatış yaptım, defalarca. Ameliyat süreçlerini, servis, taburcu, hepsini çok iyi bilirim.
Ama bipolar için devlet hastanesinde yatis yapanı duymadım!
Psikiyatri bölümü için servis görmedim ben devlet hastanesinde(3.basamak için).
Rabbim, şifalar versin bu mübarek günde.

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için evet psikiyatri açık serviste yatıcm Allah nasip ederse

Çocukken yatmıştım ortepedi rahatsızlığım vardı 3 kere ameliyat oldum şimdi iyiyim yattıpım dönem başlarda zordu ama alıştım hatta çıkmak istemedim ama şimdi sağlığım iyi değil o yüzden yatıcm..

ben yattım bipolar bozuklugu olarak bazen guzel bazende kotu gecıyor devlet hastanesınde yattım 2 ay 4 kez yattım ama cok guzel yemekler cıkıyo tuz almadan gıtme derım cola yasak meyve suyu al yanına bıde su hazır su al cok guzel arkadaslar edınırsın ama hepsı sen gıbı bıpolar bozuklugu degıl benı yatırsalar yıne yatarım bazende sıkıcı oluyo erken yatırıyorlar 22:00 da yatıs kan alıyorlar bakım temızlık super ama cnn sıkılıyo bıde sıgara ıcıyorsan kımseye verme sıgara ıstıyorlar yokde

kapalıda var açıkta var kapalı akıl hastanelerinden farksız allah düşürmesin

devlet hastaneleri psikiyatri servisi var kapalıda var açıkta

eğitim hastanesinde kaçmıştım kapılar kilitli değildi istediğimiz zaman dışarı çıkıyorduk ilaç vakitleri katta bulunmak sorundaydık

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar Allah razı olsun

15 Gün Ankara Gata, 15 gün Ankara Mevkii ,1 hafta İstanbul Gata, 1 aya yakın Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde yattım.

Hepsinde gözlemlediğim şeyler şunlardı;
*2 çeşit klinik var. Birinde ilaç alıp taburcu olmayı bekleyenler ve taburcu olamayacak durumda olup sakin duran hastalar yatıyor.
Diğer klinikte ilaçla tedavi olması mümkün olmayan hastalar yatıyor. Bu taraf biraz trajik. kapalı demir parmaklıklar arkasında duran bu arkadaşlara günün belirili saatlerinde elektrik veriliyordu.
* Yemekler güzel genel manada.
* Açık havaya çıkabiliyorsun. ( 1. kliniktekiler )
* İlaçları bırakmak diye bir şey yok. Her türlü ilacı alıyorsun
* En az 2 hafta yatışın olur. Bunun altı olmaz
* Sonrasında ise kan tahlillerin sonucuna göre tedavin devam eder. Ama ilacı bırakmak diye bir şey yok !

Sağolun arkadaşlar bilgilendirme için.

Üst Alt