Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet hastanesinden engelli raporu aldık ama vergi dairesi kabul etmedi!?

seçkinz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%94 rapor ile annem adına yeni bir araç satın aldık,vergi dairesi almış olduğumuz raporun hastane ismi listede ismi geçmediği için onay vermedi 2013 ismi gecen hastane yetkisi olan bir hastane 2014 yetkisi alınılabilinrmi? Esenyurt devlet hastanesi

hastanenin ismi değişmiş olabilir mi?

hastane ismi aynı 2013 listesinde yetkisi var ama 2014 deki güncellenen listede ismi yok

sizin gönderdiğiniz kinkte gözüküyot var

hastane ismi açıldığı günden beri aynı 2013teki listede var ama 2014teki güncellenen listede ismi yok

Linkte gözüküyorsa o zaman neden itiraz ediyor net öğrenin. Eski diye kabul etmiyor olmayasın. Süresi 6 ay geçmiş rapor kabul edilmeyebilir.

süresi sürekli sağlık bakanlığı güncelleme yapmış neye dayanarak çıkartmış onu bılmıyorum

2013 yetkisi var 2014 te yok çok ilginç.birde yetkisi olmayan devlet hastane rapor verebilirmi buda ayrı bir soru işareti ????

ne zaman almıştınız raporu?

Bizim memur; İllaki Listede kayıtlı Heyet Raporu vermeye yetkili devlet hastane olacak görüşünde, yoksa ölür.

2014'ü bilemem ama benim verdiğim linkte hastane ismi yok. Ne yapabilirsiniz bilemiyorum; listede kayıtlı hastaneden almaya çalışın diyeceğim..

bence sağlık bakanlığına müracaat edin. Devlet hastanesi ise şayet rapor vermeye yetkilidir.

sizin gönderdiğiniz listede var esenyurt devlet hastanesi

zaten yetkisi olmadan rapor nasıl verebilirki? bende bunu anlıyamıyorum

O zaman bulunduğunuz İlde Kamu Hastaneleri Kurumu Sekreterliğine bir danışın. Onlardan yazılı belge alın; Esenyurt Devlet HAstanesi HEyet Raporu vermeye yetkilidir vs. O belgeyide dilekçeniz ile birlikte Vergi Dairesine sunun: itiraz ederse mahkemeye verirsiniz.

Ancak Vergi dairesi itiraz/red ederse; itiraz yada red edilme sebebi gösterir belge elinizde olsun; mahkemeye boş boş gitmeyiniz.

vergi dairesinin amacı sorumluluğu üzerine almamak,ben bugun esenyurt devlet hastanseınden yazı almaya çalışacağım.yetkimiz vardır diye.fikirleriniz için tskler

Sanırım problemin nedeni belli oldu,sağlık bakanlığı listeleri güncellerken Esenyurt devlet Hastanesi'nin ismini girmeyi unutmuş yani Gözlerinden kaçmış yazılım hatası dediler,şimdi düzelttirmeye çalışıyorum,bu hatalarını.

öncelikle herkese merhabalar,bundan 1 ay önce annemi kaybetmenın uzuntusu içersindeyim,annemin engelli raporu ile bir araç satın aldık,haliyle ruhsat annemin adına çıktı ve 5 yıl satılamaz şartı konularak yaklaşık 4 aydan beri araç kullanıyorduk,bundan sonraki işlermlerin ne olacağını bilmiyorum araba çok muhım değil ama cezası yada bir şeyi olurmu bildirim yapacakmıyım hiç bir şey bilmiyorum,bilgisi olan arkadaşlar bana yol gosterebılırmı

Üst Alt