Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet hastanesinden nasıl ehliyet sağlık raporu alabilirim?

aezakmi

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, yüzde 32 kulak işitme engelim var. 2015 normal b ehliyetimi yenileyeceğim. Sistemde psikolojiden paxera ve zestat ilaçlarım gözükmekte. Hiç kullanmadım ilaçları. Ben şimdi sağlık raporu almam için nasıl yol izlemeliyim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

e devletten kişisel sağlık formu var onu doldur aile hekimine gidiyorsun sevk alacaksın devlet hastanesine

ahmetönerge

Psikolojik ilaçlar sıkıntı yapar mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denemeden bir şey diyemem zaten bu sene ehliyeti değiştirmek mecburi

Merhabalar benim %50 sürekli sindirim sisteminden raporum var. Ehliyetimi Yeni çipli ehliyet ile değiştireceğim. Sağlık ocağından devlet hastanesine sevk aldım. Devlet hastanesi dahiliye doktoru cuma sabahı müsait 136 tl ücreti var. Sabah gelin görünün dahiliye dedi. Aklıma takılan bir yer var. Ben cuma sabahı dahiliye doktoruna göründüğüm de beni tekrar heyete filan sevk edecek mi? Yoksa klasik ehliyet için sağlık raporu yolunu izleyip kağıdı verecek mi bana? Nasıl bir yol izleniyor bu yenilenmede söyler misiniz?

ertugrul011
Doktor doktor dolaşacaksınız ehliyet için göz ve işitme testine kesin girilecek ben 2018 de yeniledim. Göz ve işitme dahil 4 - 5 doktor dolaştım. 200 tl para verdim. Göz ölçüm ve işitme testleri var. Engelli raporundaki gibi sorup geçiştirmiyorlar.

Kimlik ve ehliyet birleşiryormuş doğru arkadaşlar

Alman
Dahiliye göz kkb doktorlarına sevk diye sağlık ocağı yazdı. Ücretli vezne de bu 3 doktor için 136 tl dedi. Bunlarda sıkıntı yok istediği soruyu sorsun işitme testine de gireyim problem değil. Merak ettiğim işin sonunda heyete girecek misin diyorlar mı? Yoksa bu poliklinik doktorlarına görünüp direk sağlık kağıdını alıyor musun?

ertugrul011
Dokotr başına 50 tl olduğunu söylediler göz,kulak,ortopedi, 4.sünü unuttum. Engele göre değişiyor sanırım. Sabah erkenden gittim doktor doktor dolaştım. Sonra öğleden sonra heyet toplandı başkan sormak istediğiniz soru var mı diye sordu doktorlara. Hiç ses çıkmayınca onaylandı. Onaylı Sağlık raporunu aldım ayrıldım. Benim zamanımda trafiğe teslim ediliyordu şimdi nüfus a geçti.

Valla ehliyetle benim başımda belada yüzde 39 engelli raporum var epilepsi hastasıyım.
bu sene aralık ayı son ben ilk başta şansımı özel hastanede deneyecem bakalım orası ne diyecek bize ehliyet vermeyen sistem tek kolu olmayan belden aşşası olmayan adama nasıl veriyor anlamak mümkün değil....

Heyete girildiği zaman engelli oranı veriliyormu arkadaşlar

Alman

Cuma günü KBB göz ve Dahiliye gittim. KBB işitme testi göz doktoru harf okuma testi yaptı 2.grup sürücü Oluru isaretledi raporu verdi. Dahiliye tam kan sayımı gaita vitamin hormon testleri istedi. Bir test yetişmedi pazartesine kaldı. Ondan da Allah in izniyle 2.grup olur diye raporu alırsam nüfusa gideceğim. Kurul için tertibatli araba kullanir demeleri lazım diyor hastane. Yani doktorlar bu adam tertibatla kullanır derse öyle kurula sevk oluyormuş. Bakalım Dahiliye doktorundan da geçersek sıkıntı kalmayacak. Kalın bağırsak iltihabi olduğu için bende,Dahiliye detaylı kan istedi

Üst Alt