Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet memuru Engelli memur kadrosuna nasıl geçebilir?

reciss

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
48
Arkadaşlar normal memur olarak 2004 yılında Tarım Gıda Hayvancılık Bakanlığı Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsüne Laborant olarak atandım. 2013 yılında hastalığım sebebiyle %55 engelli raporu aldım. Bu raporla engelli laborant kadrosuna geçebilirmiyim. Başka bir deyişle kadromu engelli kadrosunda yapmam için ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim. geçen ay engelli vergi indirimi için başvurmuştum.

merhaba bence doğru yoldasınız zaten engelli memur kadrosu diye geçmiyor öyle bi kadro yok yani önemli olan vergi indirimi almanız ve o haklardan yararlanmanızdır.

ben aynısını yaptım kardeş bu vergi indirimi için almış olduğun raporunla personel şubene müracaat et onlar bir dilekçe yazıyorlar genel müdürlüğüne oradanda 1 ay içerisinde cevap geliyor gelen yazıdada şu şu sicilli memurun engelli kadrosunda çalıştırımasını tensip ederim diye bir cevap geliyor ve engelli kadrosuna geçiyorsun

Üst Alt