Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet memuruyum. Kalça çıkığı nedeniyle emeklilik hakkı kazanabilir miyim?

Uğuraz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sayın genel yayın yönetmeni size yeni üye oldum.Beni aydınlatırmısınız anlatıcağım konuda.14 YILLIK devlet memuruyum.İşe girdiğimde normal olarak girdim. Oysa küçüklüğümden itibaren kalça çıkığı ameliyatı geçirmiştim.Yaş ilerledikçe rahatsızlığım ilerledi.Konulan TEŞHİS: "Sağ KOKSARTROZsağ kalça iç ve dış rotasyonu 1/3 kısıtlı düz zeminde bağımsız, uzun mesafede tek kanadyenle mobilize. "diye vergi indirimi için durum bildirir rapordur.Ağır özürlü - sürekli diye verilmiştir.Ben bu durumda % 40 lık rapor alabilirmiyim . Sanırım Maliye ye Sağlık kurulu raporu gönderecekmiş orasıda genel merkeze gönderecekmiş

Durum raporun posentini genel merkez belirleyecekmiş. Bu konuda bildiğiniz bişey varsa paylaşabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

Rapor oranı aşağıdak tabloya göre belirlenir. Buna göre % 40 ve üzeri rapor alabilirseniz, emeklilik için 5510 sayılı yasanın geçici 4. maddesine tabi olursunuz. Bu da 6480 güz hizmet süresi ile emekli olabilirsiniz demek.

Tablo_3.4.png

Üst Alt