Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet memuruyum. Kurumdan izin için heyet raporu nasıl alınır?

MERSAULT

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba. devlet memuruyum. gözlerden %50 engelim var. son dönemde ekstra bir problem daha çıktı gözümde.

3 er gün 5 er gün rapor alıyorum ama maaşımdan kesiliyor. heyet raporu al hem uzun olur hem kesinti olmaz dediler. heyet raporunu en kolay nasıl ve nereden alabilirim ?

şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

devlete bağlı yetkili hastanelerden alacaksınız sadece gözden alacaksanız sadece o polikliniğe gidersiniz daha kolay olur ancak siz bu % 50 raporu nezaman aldınız gözden artık kolay kolay oran verilmiyor bir gözü tamamen görmeyene bile 32 oran veriliyor haberiniz olsun
MERSAULT

merhaba ben raporu 2007 yılının şubat ayında aldım ve o zamandan beri vergi indiriminden yararlanıyorum.

şimdiki amacım sadece ıstırahat almak.

heyet raporunu her hastaneden (özelden de )alabilirsiniz tabi doktorlar uygun görürlerse uzun süreli rapor verebilirler memur olduğunuz için yılda hastalığa göre değişen 12 aydan 18 aya kadar yasal arka arkaya işe başlamadan rapor alma hakkınız var

teşekkür ederim. en kısa zamanda bir özel hastaneye gideceğim.

Üst Alt