Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Memuruyum, Üniversite öğrencisi olarak kurumumda staj yapmam mümkün mü?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
Bir okulda devlet memuruyum ve üniversite okuyorum, okuduğum bölüm büro yönetimi ve yönetici asistanlığı... Bu yaz 40 iş günü staj yapmam gerekiyor çalıştığım (Kadromun bulunduğu) okulda staj görevimi gerçekleştirebilir miyim?

- Bir kurumda hem stajyer hem kadrolu olarak gözükeceğim için sıkıntı çıkmaz değil mi?
- Sigorta problemi var bir de stajyer sigortası diye bir dava var onu nasıl yapacağım?

bişi sormak istiyorum. derslere katılmanıza müsaade ediyorlar mı? mesai saatlerinde üniversiteye gidiyor musunz

Müdürün izin verirse keyfini çıkart izin vermese otur masabaşına çalış :)

msait19 Müdürüm ve okuduğum üniversite tölerans sağlıyor ucu ucuna devamsızlık hakkımı da kullanarak okuyorum :) Sağolsun müdürüm izin veriyor sınavlara girmeme veya önemli derslere yetişmeme ki zaten 2. öğretimim taş çatlasın bazı günler 1 saat erken çıkma mecburiyetinde kalıyorum :)

OturanBoğa yönetmelikte falan böyle bir şey mümkün mü peki? Yani ben baktım bir şey bulamadım ilk miyim yani böyle bi durumda kalan eminim ki değilimdir, devlet ön görmüştür yani

suat65 üniversite önemli.. Yani şimdi lise mezunu olarak görevdeyim ben üniversite için işimi bırakabilirim çünkü EKPSS bana çok basit geldi üniversite okuyup daha yüksek yerleri hedefliyorum

memurlarda sigorta yapılmıyormuş herhangi bir sıkıntı olmaz yapabi,lirsin

ben birinci öğretim kazandım. üniversitemin olduğu şehre tayinimi istemeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum.:) bu arada hangi bölüm sizin

Üst Alt