Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet ortopedik engellilere tekerlekli sandalye veriyor mu?

yasminn

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
benim manuel sandalyeye ihtiyacım var. sandalyemi daha önce kilolu, yaşlı bir dede kullanmış. çok eski ve yıpranmış olduğu için sürülmesi çok güç. bu sebeple ihtiyaç halinde beni dışarı çıkaracak kişi bulmakta zorlanıyorum. benim izleyeceğim yol nasıl? devlet veya sgk her kimse bana sandalye desteği veriyor mu? şimdiden teşekkürler

Yasemin, SGK manuel asandalye için 200-250 TL ödeme yapar. Ama inan rapor çıkartmak, sonra Sirkeci'deki SGK'ya gidip onay almak, sonra sandalyeyle beraber yeniden SGK'ya gidip evrakları teslim etmek derken, 1-2 ay içerisinde sana ödenecek sandalye parasından çok daha fazlası cebinden çıkacaktır!

teşekkürler Bülent bey yazdıklarınızı okurken bile yoruldum inanın bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim söylediğiniz gibi daha fazlası cebimden çıkacak. en iyisi kendi imkanlarımla almak en azından bu saçma süreçlerden dolayı kaybetmek üzere olduğum ruh sağlığımı korumuş olurum. çok sağolun

ablacim istanbulda gülen gözler derneği var onlar yardimci olurlar isterseniz bilgilerini verim ayrica akülü sandalye için basvurun oraya albet cikiyor banada ordan verdiler saolsunlar siz durumuzu iletin onlara hemen yardimci olurlar size bilgileri atiyorum özelden

ablacim ayrica sgk akülü sandalye ödemesi yapiyor bilginiz olsun mutlak muracatinizi yapin akülü sandalyeniz olur ayrica özelden verdiğim bilgil ile iletişime gecin orayada akülü sandalye icin başvuru yapin elbet cikiyor tekerlekli sandalye icinde hemen tedarik ederler size gecmiş.olsun

Üst Alt