Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlete ait kurumlar; engellilerin evlenmesini sağlamak amacıyla hizmet vermesi

ancıl

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Devlete ait kurumlar, belediyeler, ve benzeri bir çok kurum bu hizmetin sağlanması için hizmet verebilir. Engelli vatandaşlarımızın engelli bireylerle yada engelsiz bireylerle birlikte mutlu bir yuva kurabilirler. Buna öncelik olarak devlet büyüklerimizden yardım beklemekteyiz.

Sizler ne yapabilirsiniz ?

Bimere, bulunduğunuz belediyelere, valiliklere ve bir çok kamu kuruluşuna bu hizmetin verilmesi için çaba sarf edebilirsiniz. Engelli bireyler, kendilerini her zaman aciz zannettiklerinden biriyle beraber olamamaktadır. Neden bizlerde diğer insanlar gibi özgürce seçebileceğimiz biriyle evlenmeyelim diyorsanız, bu konuyu dile getirebilirsiniz.

Herkese mutluluklar dilerim.

Bende ilerde Engelli Kardeşlerımın Fotoğraflarını çekmek istiyorum en mutlu Günlerını .. Hatta bir ekip Kurmak bakalım sımdılık bekliyorum :)

bence devletce yapılan evlilik çok saçma. devlet sana yardım edicek evet ama düğüne o şahıslarıda davet edeceksin ve o şahıslar düğün havasını seçim havasına çevircek buda hoş bişi değil üstelik herşeyi kendi hevesine uygun yapmak varken o devlet çalışanına yakışır bir şekilde yapmaya çalışaçaksın maksat ona lüks görünmek buda saçma bişi. birde konuşma hakkını o şahısa verecekler o şahısda saçma sapan gösteriş yapar gibi konuşaçak.

Ona ne gerek var ki ?
Evlenmek isteyen arkadaşlık sitelerine bakabilir, evlilik siteleri bile var artık.
Netten tanışıp evlenilemez sanırım ama en azından çevre olur engelliler için düzenlenen etkinlikler vs. var
Hiç mi bir yere gitmiyorsun ki markete bile giderken yada piknikte vs.de dolu insan var.
Yeter ki birinden etkilen ve o da senden etkilensin..
Buna devlet naapsın ?

HERŞEYİDE DEVLETTEN BEKLİYORSUNUZ SONRA DIŞARDA MİLLET SANIYOR Kİ BİZİM HERŞEY ÜÇRETSİZ

OLDU DEVLET SENİ GERDEĞE DE GİRMENE YARDIMCI OLSUN

yapmayın allah aşkına insan engelli illa sağlam biriyle evlenmek zorunda değil engelli biriylede değil bu işler gönül meselesidir

gönlünün istediğini anlaşabileceğin sevebileceğin karşındakinin de seni severse hayatta tüm zorluklar aşılır

şunu isteyebilirsiniz engelli bireyin evlenme konusunda devletten maddi destek beklentiniz olabilir buna lafım yok olmaz lar ama

niye böyle yazdım geçenlerde biri der taksi dolmuş üçretsizmi sende çıkmışsın devlet engellilerei evlendirsin oldu gerdeğede soksun

YAPMAYIN ALLAH AŞKINA KENDİ AKLINIZI FİKRİNİZİ KİRAYA MI VERDİNİZ

Üst Alt