Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlete ödenen telefon hat vergisinde engellilere yönelik indirim var mı?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Devlete ödenen cep telefon kontursuz hat vergisini devlet engelliye ücretsiz yapmıyomu ne bu her ay 2tl kesiyo kontur yüklüyen biri değilim kese kese sıfırlanıyo sanki para basıyom çalışan biri değilim

Faturalı hatta yeni tesis vergisi telsiz 1 telsiz 2 vergisi vergi Allah vergi. GSM şirketleri ne kesersek kardır mantığı ile çalışır. Babamın faturasız hattına 35 Tl yüklüyorum adam konuşmuyor ( İşitme Engelli ) dediğin gibi paso mesaj şu vergisi kesildi bu vergisi kesildi. Faturalıya bile geçsen otomatik kesiliyor.

HakanEs26 4 ayda 1yüklüyom zaten kese kese sıfırlıyo 😬

Net var zaten evde teldede zaten konuşmuyom pek hat kapanmasın diye yüklüyom😁

Mecbur yükledim sıfırlanmış ne aranıyı ne arıyom😁

Biyükledim 6tl gtti devlete😁😁

Pluvia bence buna şükret,yarın 5 tl dese ne yapıcaz,kuzu kuzu ödeyecegiz,ister kullan ister kullanma hat sahibiysen ödemek zorundasın,bu vergiler dahada artacak bu gidişle;)

Pluvia

Bu devlete ödenen telsiz ücreti her sene başında gsm şirketleri tarafından peşin ödeniyor. Gsm şirketide her ay taksit şeklinde kesiyor. 2 tl çok bir şey değil de her sene zamlanıyor.

Çalışana kolay😁

Her ay yüklemiyom ben

Engellinin hatlarına kesmemesi lazım aslında

Pluvia

ayda 2 tl veremeyecek kadar da maddi durumunuzun kötü olduğunu sanmıyorum. internete erişim sağlayabiliyor seviyedeyseniz 2 tl yi de verin yani.. devlete karşı bu kadar da acımasız olmayın

Valla cihaz aldığım için 310 lira vergiler dahil ödeme yapıyordum. Şükür bitti gidip hattı 18.55 tl 1000 Dk 500 Sms 4 GB İnternet olan bi hat yaptım engelli inmdirimi ile..

Şimdi de 3.105 lira oldu bakalım daha nereye kadar çıkacak.

Pluvia

Ttmobil de standart tarife ise kesmiyor ben 1 krs vergi vermiyorum

bende hattımı faturalıya tasıdım 1.50 kesıyo bıde engellı raporumu goturdum ındırım yaptılar sımdı 22 tl oduyorum :)

[FONT=CentraleSansMedium]Telsiz Kullanım Ücreti[/FONT]
[FONT=CentraleSansMedium][FONT=inherit]Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2014 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2013 yılında 15,68 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2014 yılı için 16,30 TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu ücret, faturasız müşterilerimizden Ocak ayında 1,45 TL, sonraki aylarda ise her ay 1,35 TL olarak tahsil edilecektir.[/FONT]
[FONT=inherit]2014 yılı içinde numarasını taşıyarak TT Mobil'e gelen faturasız müşterilerimizden 2014 yılı boyunca, standart aktivasyon ile gelen faturasız müşterilerimizden aboneliklerinin ilk ayında, Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.
[SIZE=3]
[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=times new roman]Standart Tarife'deki müşterilerimizin telsiz kullanım ücretleri TT Mobil tarafından ödenmektedir. [/FONT][/SIZE]
[/FONT]

Üst Alt