Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devletimiz sizce ne kadar sosyal?

mkursad71

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Öncelikle buradan HİÇBİR partinin propagandasın yapılmasın Lütfen. Sadece Devleten beklentilerimiz ve bizim devlete karşı sorumluluklarımızı tartışalım isterim. Devletin günlük yaşantımızı kolaylaştırması gerekirken bizim yaşadığımız sorunları genel başlığı olsun burası.

Devletimden hak olarak sadece yüzde kırk altı engelli insanları da engelli kimliğiyle kabul etmeli ben devletin imkanı gibi hakları istemiyorum sadece engelli özel firmalarda iş bulabilme imkanı istiyorum devlet engelli saymıyor işveren kurbanlık koyun misali başlıyor dişimize bakmalara:) sadece kimliğimiz olsun yeter bu forumda tüm arkadaşlardan yönetici insanlardan yardım etmelerini isterim kimse şöyle düşünmemeli ben engelli haklarımı aldım diğerleri ne yaparsa yapsın düşünce olmamalı çünkü bu hayatta bizde varız engel ile sağlamlık arası sıkıştık kaldıkk

daha da sosyal olmasını isterim. belki de onlarında derdidir, fakat yaşadığımız ülkenin var olma mücadelesi var.
başka ülkeler gibi sömürgelere ve kana sırtını dayayıp daha sosyal olmak daha mı iyi olur du?

Üst Alt