Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devletin engelliler için bağış toplaması... [Tartışma]

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
258
Çankaya Anklara'da en islek yerlerden biri. Orada ilan panolarinda birseyler oluyor...
otizmi anliyormus. onlarin yanindaymis. turkcell bilmem baska operatorlere sms atın 5 lira yardim edin...
once ne oluyo derken bir baktim Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı...

Konuyla ilgili yorumlariniz..?

dedimya arkadaşım bu ülkede herşey normal dışı sana bir örnek esnaf eğitime katkı parası veriyo her ay bide gidiyo okul müdürüne kayıt -yakacak -temizlik -parası adı altında sömürülüyo kahretsin bunların hepsine böyle idarecilere böyle bürokratlara kahretsin diyorum ,yetmemiş gibi bunlar kendi memleketlerini temizlediler bide uluslar arası calışıyolar hepsine lanet olsun bunların olduğu bi memlekette yaşamaktan utanıyorum vallahi..

parlamentoda
mecliste ortagi olmayan bir parti bakani
yakistiramiyorum buyuk turkiye cumhuriyetine boyle bakani
agliyasim geldi
otist kardeslerimin egitimi okul icin 5 lira yardim dilenmek vatandastan
kendi maaslari icinde isterlermiki artikin

muzigi maalesef hic duymuyorum iremsucugum merak ediyorum dogrusu

başka beklenilecek bişe yok bu bağışın altında ki otistik dernek başkanlarının ahmaklığıdır...sen o parayı dileneceğine göğsünü gere gere devletten otistik hastalar adına yapılacak olumlu işler iste...tüm derneklerin başkanlarına seslenelim.mübalağasız %90ı cep doldurucu doğru düzgün yararı yok hep menfi.engelli okulları da dahil...daha çoğu rezalet içinde mafyas,kaçakçısı,siyasetçisi,dolandırıcısı engelli okulu açmış.allahı kandıracaklar yaaa...

turkiye cumhuriyeti saglikbakaninin buyuk boy portresiyle verilen bu ilan bu gun kalkmis

Üst Alt